Ο ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει το ριφιφί του αιώνα και ο κορυφαίος Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει το ριφιφί του αιώνα και ο κορυφαίος Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 09:12 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 13.03.2023

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τον ΠΑΟΚ που μπαίνει αγριεμένος στα Play Offs και τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκλεισε την regural season της Super League όντας αήττητος από τον Οκτώβριο, αλλά θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα ως τέταρτος. Η αλήθεια είναι (όποιος δεν την βλέπει να φορέσει γυαλιά) πως τη δεδομένη στιγμή το σύνολο του Λουτσέσκου παίζει το πιο ολοκληρωμένο και το πιο μοντέρνο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Μπορεί στο Βόλο ο Δικέφαλος κάποια στιγμή να χάθηκε από το γήπεδο για ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος, αλλά οι «ασπρόμαυροι» ακόμα και σε μια μέρα διαχείρισης δεν κινδύνεψαν και πήραν μια εύκολη-ξεκούραστη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουν και στα Play Offs.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα αγριεμένος και ίσως στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους υπόλοιπους, αλλά αν θέλει να κάνει το... ριφιφί του αιώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και το τέλος της σεζόν να τον βρει πρωταθλητή χρειάζεται να είναι έτοιμος για μάχες εντός κι εκτός γηπέδου.

Σαφώς όταν αναφέρομαι σε μάχες εκτός γηπέδου κάνω αναφορά στα όσα περίεργα συμβαίνουν με το VAR και τη συμπεριφορά του κατά του Δικεφάλου. Αυτά που συμβαίνουν είναι προκλητικά και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανθρώπινα λάθη. Ειλικρινά δεν μπορεί κανείς να με πείσει πως στο VAR δεν είδαν το οφσάιντ στην Τρίπολη, το χέρι του Πήλιου και το χέρι του Αντέτζο.

Τέλος θα ήθελα να κάνω αναφορά στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ο καταλληλότερος για να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας αυτή τη περίοδο, που δέχεται εξωαγωνιστικό πόλεμο. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε ήδη το κλαμπ να έχει κάνει κουβέντα μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πιστέψτε με από τη στιγμή που τον τσίγκλισαν δεν θα σταματήσει να θυμίζει σε κανέναν τους βαθμούς που κλάπηκαν από τον Δικέφαλο.

Όσον αφορά για αυτούς που φωνάζουν και γράφουν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ γεμίζει τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούν απλά να κοιτάξουν τι συμβαίνει γύρω τους. Παράγοντες κατεβαίνουν και την πέφτουν στον διαιτητή για ένα σωστό οφσάιντ, οπαδοί κάνουν ντου και διακόπτουν αγώνες, αλλά το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο Λουτσέσκου ε;