Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια!

Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια!

Μάνος Τσαλγατίδης 04:44 - 15.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 15.03.2023

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για την επίθεση που γίνεται στον προπονητή του ΠΑΟΚ από όλο τον fake κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ίσως ο πιο έξυπνος προπονητής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια και στις σχολές επικοινωνιολόγων, καθώς σίγουρα πρόκειται για ένα case of study.

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ελληνικό αθλητισμό θα βρεις και ένα... μπινελίκι κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ. Οπαδοί ομάδων, δημοσιογράφοι, αποτυχημένοι παράγοντας-νυν τηλεσχολιαστές και πρώην ποδοσφαιριστές αθηναϊκών ομάδων τοποθετούνται κατά του Βαλκάνιου τεχνικού του Δικεφάλου.

Είναι μαγικό το πως ο Λουτσέσκου έχει κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του, να τον δείχνουν με το δάχτυλο, να του κάνουν επιθέσεις και να στρέφονται μόνο κατά αυτού. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να δουλεύουν απερίσπαστοι και να μην τους επηρεάζει κανείς το μυαλό. Άλλωστε, έτσι βλέπουν πως ο προπονητής μπαίνει ασπίδα μπροστά τους, προασπίζεται τα ποδοσφαιρικά συμφέροντα τόσο των ιδίων, όσο και της ομάδα. Αυτό τους κάνει να θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν και για αυτόν.

Προσοχή! Δεν λέω πως ο 54χρονος δεν πιστεύει όσα λέει. Σαφώς και το VAR φέτος έχει κλέψει τον ΠΑΟΚ. Είναι πραγματικά αισχρό αυτό που συμβαίνει με τον VAR και τον Δικέφαλο. Όπως είναι εξίσου αισχρό αυτά που συμβαίνουν σε άλλη γήπεδα της Ελλάδος που δίνονται φανταστικά πράγματα. Και όταν λέω φανταστικά το εννοώ, διότι εμφανίζονται μόνο στη φαντασία VAR και διαιτητών. Σε όσα λέει ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει 100% δίκιο και όποιο ισχυρίζεται το αντίθετο είναι ή τυφλός ή επικίνδυνος.

Λένε λοιπόν πως ο Λουτσέσκου χωρίζει την Ελλάδα στα δύο. Δεν χώρισε δηλαδή την Ελλάδα στα δύο η κόκκινη και η πράσινη παράγκα παλαιότερα, δεν την χώρισε το γεγονός πως οι πολίτες της Βορείου Ελλάδος αντιμετωπίζονται ως πολίτες 2η κατηγορίας. Δεν τη χώρισε ο Αυγενάκης και η... συμμορία του όταν προσπάθησαν να ρίξουν τον ΠΑΟΚ. Δεν τη χωρίζει ο ίδιος άνθρωπος όταν σε Ολυμπιακό-ΑΕΚ-Παναθηναϊκό επιτρέπει τις οργανωμένες μετακινήσεις, αλλά σε αυτούς του Δικεφάλου όχι;

Ωστόσο ο Λουτσέσκου χωρίζει την Ελλάδα στα δύο, ο Λουτσέσκου είναι ο τοξικός και όχι αυτοί που προσπαθούν με δόλιους τρόπους να επηρεάσουν την διαιτησία, ή αυτοί που κατέβηκαν στη γραμμή του γηπέδου για να διαμαρτυρηθούν σε ξένο διαιτητή για καθαρό οφσάιντ.

Και στην τελική να σας πω κάτι... Προτιμώ ο προπονητής του ΠΑΟΚ να θέλει (που δεν θέλει) να χωρίσει μια χώρα στα δύο για να βρει η ομάδα του το δίκιο της παρά όλους αυτούς με τα ψεύτικα χαμόγελα μπροστά στις κάμερες. Προτιμώ τον ντόμπρο Λουτσέσκου, παρά κάποιον... fake χαρακτήρα.

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }