Ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τους παίκτες με «καρδιά»

Ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τους παίκτες με «καρδιά»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:50 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 21.07.2023

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα μια ανανέωση, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να επιβραβεύεται για την τεράστια βελτίωσή του. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έως το 2026.

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος φορά τα «ερυθρόλευκα» από το 2020 και δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται (2023-24), συναντήθηκε με τους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για επιπλέον δύο χρόνια συνεργασίας».

Γιαννούλης Λαρεντζάκης με Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση, η οποία συνοδεύτηκε με την φωτογραφία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με τον αδελφούς Αγγελόπουλους, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον «Λάρυ», ο οποίος δεν το... κουνάει από τον Πειραιά, εκεί όπου θα κλείσει 6ετία το 2026.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Ολυμπιακού επιβράβευσε τον παίκτη, τόσο για την βελτίωσή του, όσο και για την αυταπάρνηση και το πάθος που δείχνει κάθε φορά που πατάει παρκέ, αλλά και για την αγάπη που δείχνει για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Από το 2020 ο Γιαννούλής Λαρεντζάκης διαρκώς βελτιώνεται, ανεβαίνει επίπεδο και πλέον λογίζεται ως ένας από τους βασικούς πυλώνες του Ολυμπιακού. Άλλωστε δεν ήταν και λίγες οι φορές που με τα σουτ του... ξελάσπωσε την ομάδα του Πειραιά, παρότι στο τελείωμα της σεζόν δεν έπιασε την απόδοση που θα ήθελε.

Παίκτες σαν τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που πάντα παίζουν με πάθος, είναι η αδυναμία του Γιώργου Μπαρτζώκας. Οι δύο τους έχουν μια σχέση... πάθους και μίσους. Βέβαια το πάθος και η αγάπη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν ανάμεσά τους.

Ο Ρικ Πιτίνο κάποτε είχε πει άλλωστε πως με 12... Λαρεντζάκιδες θα έκανε θαύματα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Μπορεί να μην είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της Ευρώπης, όμως καρδιά και... καρύδια σαν του Γιαννούλη σπανίζουν.

Παίκτες σαν τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Κώστα Παπανικολάου, που ματώνουν κάθε φορά για την φανέλα που φορούν και μένουν πιστοί στον σύλλογο, αποτελούν κομβικούς παράγοντες σε κάθε επιτυχημένη ομάδα. Και ο Ολυμπιακός κινήθηκε έξυπνα και θα τους έχει και τους δύο στο ρόστερ του για τα επόμενα χρόνια.

Και οι δύο τους είναι κομβικοί για τα αποδυτήρια, ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός και πάντα θα δώσουν και το 101% για την ομάδα τους. Η ενέργειά τους άλλωστε, μπορεί να συνεπάρει και τους συμπαίκτες τους, αλλά και να ξεσηκώσει τον κόσμο. Ένα hustle play πολλές φορές εκτιμάται περισσότερο από τον κόσμο σε σχέση με ένα μεγάλο καλάθι και οι Λαρεντζάκης και Παπανικολάου τα κάνουν σε σταθερή βάση.

Ο αρχηγός και ο (λογικά) ένας εκ των αρχηγών, θα είναι στο ΣΕΦ. Ο κόσμος θα είναι επίσης στο ΣΕΦ με τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας να έχουν εξαντληθεί. Δίπλα τους θα έχουν παίκτες τοπ επιπέδου, όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Ουόκαπ, ο ΜακΚίσικ. ο Φαλ και άλλοι.

Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ Λαρεντζάκης & ΜακΚίσικ / © Intime

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, έχασε δύο κομβικούς παίκτες (Βεζένκοφ και Σλούκας), όμως κράτησε δύο μεγάλες καρδιές, που με το πάθος τους κάνουν την διαφορά. Το αν στο παρκέ η εικόνα θα είναι αυτή που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε. Έχει όμως παίκτες - στρατιώτες που αφήνουν την ψυχή τους στο παρκέ.

Οι δύο ανανεώσεις και οι εξαιρετικές κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, με παίκτες που πληρούν ακριβώς τα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα, δείχνουν πως υπάρχει πλάνο. Μια πινελιά που θα έρθει όταν βρεθεί ο κατάλληλος περιφερειακός, είναι και η κίνηση που θα ολοκληρώσει ένα ήδη «γεμάτο» ρόστερ.

Το καλοκαίρι έχει ακόμα δρόμο. Προχωράμε...

ΥΓ. Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο το επικοινωνιακό του κομμάτι και τον τρόπο με τον οποίο ανακοινώνει τις επεκτάσεις των συμβολαίων.

ΥΓ2. Αυτό που έκανε ο κόσμος του Ολυμπιακού με τα διαρκείας είναι απλά εκπληκτικό.

ΥΓ3. Όλο το καλοκαίρι άπαντες λένε πως «ο Μπαρτζώκας ξέρει καλύτερα». Λίγη υπομονή λοιπόν, γιατί πράγματι ο Μπαρτζώκας ξέρει καλύτερα και για να μην έχει πάρει ακόμα κάποιον παίκτη, κάτι έχει στο μυαλό του.

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!