Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Σλούκας δεν κάνει... καψόνια στον Ολυμπιακό

Σλούκας, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ

i

© Intime

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Σλούκας δεν κάνει... καψόνια στον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:48 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 29.06.2023

Ο Κώστας Σλούκας έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να τα άκουσε (σε μεγάλο βαθμό) άδικα από τους γύρω - γύρω. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορύφωση του μεταγραφικού «πυρετού», με την ομάδα του Πειραιά να ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία των παραμονών και των ανανεώσεων, οι οποίες θα κρίνουν και το πώς θα προχωρήσει ο σύλλογος το υπόλοιπο καλοκαίρι. Ας δούμε όπως τα δεδομένα για τον Κώστα Σλούκα, καθώς ο παίκτης, σε μεγάλο βαθμό, έχει αδικηθεί από την περιτρέχουσα ατμόσφαιρα.

Την Κυριακή λοιπόν ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει από τις διακοπές του στην Σαρδηνία, εκεί όπου βρέθηκε με την σύζυγο και την κορούλα τους, προκειμένου να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης μετά από μια δύσκολη σεζόν. Πριν από αυτό και συγκεκριμένα αμέσως μετά την φιέστα, ο Κώστας Σλούκας είχε μεταβεί για λίγες μέρες στην Κρήτη, για οικογενειακούς λόγους.

Στο ενδιάμεσο, η επικοινωνία με τον Ολυμπιακό συνέχισε να υπάρχει. Ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα τον Ολυμπιακό και, εάν δεν μιλήσει με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, δεν πρόκειται να κάνει καμία άλλη κίνηση. Ας το πούμε λαϊκά και απλά. Το ραντεβού στα γραφεία της Arcadia την επόμενη εβδομάδα δεν θα είναι σαν εκείνο του 2015.

Κώστας Σλούκας Κώστας Σλούκας/ ©Intime

Τότε ο Κώστας Σλούκας είχε πάει για να ανακοινώσει πως θα φύγει. Τώρα θα πάει για να ακούσει τους προέδρους, να μοιραστεί μαζί του τους προβληματισμούς του και να κάνει την κουβέντα που άπαντες περιμένουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ από τον Ολυμπιακό. Πρώτα θα μιλήσει. Το τονίζουμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια πολύ λανθασμένη και άδικη ατμόσφαιρα γύρω από τον Κώστα Σλούκα, πως δηλαδή έχει τον Ολυμπιακό στο «περίμενε», δεν του αφήνει περιθώριο να κινηθεί στην αγορά με τα καμώματά του και πως γενικά έχει μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Αυτό όμως έχει τεράστια απόσταση από την αλήθεια.

Οι δύο πλευρές, αυτή του Ολυμπιακού και αυτή του Κώστα Σλούκα, θέλουν να μιλήσουν και να το κάνουν από κοντά. Απλά οι συγκυρίες δεν είναι με το μέρος τους ως προς τον ορισμό του ραντεβού. Ο Σλούκας είχε κανονίσει τις διακοπές και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις, που τον κράτησαν εκτός Αθήνας. Αυτές οι παράμετροι τελειώνουν τις επόμενες ημέρες, με τον Σλούκα να επιστρέφει την Κυριακή και τον Αγγελόπουλο να βρίσκεται πίσω εδώ και λίγες ώρες.

Ο Κώστας Σλούκας από τη πρώτη στιγμή ήταν στην διάθεση των προέδρων του Ολυμπιακού και είχε τονίσει πως όποτε του πουν, θα μπει στο πρώτο αεροπλάνο και θα γυρίσει. Ξεκάθαρα λοιπόν δεν μιλάμε ούτε για καψόνια ούτε για κάτι άλλο.

Από εβδομάδα λοιπόν τα γραφεία στην Πλατεία Κλαυθμώνος θα πάρουν φωτιά, με τα ραντεβού να διαδέχονται το ένα το άλλο. Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου θα βρεθούν εκεί, μαζί πάντα και με τους εκπροσώπους τους, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχίσουν στον Πειραιά.

Σαφώς, η περίπτωση Σλούκα, ο οποίος έχει αγωνιστικά παράπονα, είναι πιο δύσκολη. Από εκεί και πέρα όμως, δεν πρέπει να λαμβάνουμε σαν τελειωμένη και εκείνη του Κώστα Παπανικολάου, αν και το να «χαλάσει» θα αποτελέσει τιτάνια έκπληξη.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν αναλάβει προσωπικά τις περιπτώσεις των δύο αρχηγών, όπως και εκείνη του Σάσα Βεζένκοφ (θα ανεβούν ακόμα και στα 2.3 εκατομμύρια τον χρόνο προκειμένου να τον πείσουν να γυρίσει την πλάτη στο NBA) και θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τους κρατήσουν στον Πειραιά. Θα το πετύχουν; Λίγες ακόμα ημέρες υπομονή. Πάντως το σίγουρο είναι πως οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα μια υπέρβαση για τον αγαπημένο τους σύλλογο...

@sportal.gr Μεταγραφές φωτιά σχεδιάζει ο Ολυμπιακός!! #foryoupage #sportal #olympiakosbc ♬ πρωτότυπος ήχος - Sportal.gr