«Απαγορευτικό» Βρούτση και για τις σουίτες στα γήπεδα

Γιάννης Βρούτσης

i

© Intime

«Απαγορευτικό» Βρούτση και για τις σουίτες στα γήπεδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:36 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 14.12.2023

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης έδωσε αρνητική απάντηση σχετικά με τη δυνατότητα να ανοίξουν οι σουίτες των γηπέδων.

Με διεξαγωγή των αγώνων της Super League 1 για δύο μήνες κεκλεισμένων των θυρών, με την επανάληψη μέτρων που θεωρητικά εφαρμόζονται ήδη και με θολές δικαστικές παρεμβάσεις, οι οποίες ουσιαστικά πετάνε το μπαλάκι των ευθυνών στα χέρια της δικαιοσύνης για τον έλεγχο του χουλιγκανισμού, αντέδρασε τελικά ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στα αλλεπάλληλα περιστατικά εγκληματικής οπαδικής βίας, με τελευταίο τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα. 

Μάλιστα η διοργανώτρια αρχή έκανε την Τετάρτη (13/12) μία διευκρινιστική ερώτηση προς το υπουργείο Αθλητισμού σε ό,τι αφορά τις σουίτες των γηπέδων, μετά από αίτημα διαφόρων ΠΑΕ, με τον Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση να δίνει αρνητική απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

«Σας ενημερώνω ότι κατά τον χρόνο διεξαγωγής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, οι σουίτες μίας αθλητικής εγκατάστασης (γηπέδου) αποτελούν αναμφίβολα μέρος των εξεδρών του γηπέδου, επομένως εφαρμόζεται και στους χώρους αυτούς η από 11/12/2023 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 203) και απαγορεύεται η παρουσία θεατών», ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!