«Ο Μιχάλης μαχαιρώθηκε 400 μέτρα από εκεί που δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα» (vid)

Ο Μιχάλης Κατσούρης

i

© AEK FC

«Ο Μιχάλης μαχαιρώθηκε 400 μέτρα από εκεί που δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα» (vid)

Sportal newsroom 21:15 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 22.08.2023

Νέο βίντεο δείχνει τη διαδρομή που ακολούθησε ο Μιχάλης Κατσούρης από τη στιγμή που μαχαιρώθηκε, μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή.

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Καθημερινά τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πολλά και έρχονται ώστε να διαφωτίσουν την κοινή γνώμη για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Τρίτης 22/8, ο Alpha φιλοξένησε συνέντευξη του αδερφού του αδικοχαμένου Μιχάλη και της νύφης του. Κατά τη ιάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, προβλήθηκε κι ένα βίντεο με τη διαδρομή του φιλάθλου της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του. Σε αυτό διακρίνεται κάποιος φίλος της ΑΕΚ που με τη μηχανή του ακολουθεί τα ίχνη αίματος του θύματος.

Όπως φαίνεται, αυτά δεν ξεκινούν από το σημείο που ο Κατσούρης δέχθηκε την επίθεση με τα ρόπαλα, αλλά από πιο πριν.

Ο αδερφός του υποστήριξε ότι ο Μιχάλης και κάποιοι άλλοι φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί προκειμένου να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες να ξεφύγουν από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν:

«Προσπάθησαν να βοηθήσουν οικογένειες, να μην χτυπήσουν τα παιδιά. Βγήκαν λίγοι μπροστά, για καφέ είχαν πάει, δεν είχαν ούτε όπλα, ούτε τίποτα», είπε ο ίδιος, ενώ η σύζυγός του στις δηλώσεις της τόνισε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και τα μέλη της Αστυνομίας που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους:

Η σύζυγός του, ανέφερε πως πρόκειται για έγκλημα και για την ύπαρξη ατιμωρησίας. «Θέλουμε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και αυτοί που δεν έδωσαν σωστές εντολές. Δυστυχώς αυτό που είδε όλη η Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Θέλουν να αποποιηθούν ευθύνες και το μεταφράσανε σε ραντεβού συμμοριών. Είναι ασέβεια προς τον Μιχάλη. Ξέρουμε τι άνθρωπος ήταν», ήταν τα λόγια της.

Στο μεταξύ η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας και να φτάσει στον δολοφόνο. Όπως έγινε γνωστό, την τρίτη αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους. Η ανακρίτρια είχε την άποψη πως έπρεπε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο.