Ραγδαίες εξελίξεις με τον 18χρονο: Έκανε αίτημα να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων

Στα δικαστήρια ο 18χρονος

i

©Intime

Ραγδαίες εξελίξεις με τον 18χρονο: Έκανε αίτημα να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων

Sportal newsroom 16:18 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 14.12.2023

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον 18χρονο που φαίνεται να έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό, με τον ίδιο να ζητά να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Αίτημα προς τις αρμόδιες αρχές έκανε ο 18χρονος που συμμετείχε στα επεισόδια του Ρέντη και φαίνεται να τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό, προκειμένου να τεθεί υπό καθεστώς προστασίας μαρτύρων. 

Ωστόσο αυτό, όπως αναφέρει το protothema, φαίνεται να απορρίφθηκε, καθώς ο νεαρός είναι κατηγορούμενος και δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος προκειμένου να μπει στο εν λόγω πρόγραμμα.

Ο ίδιος έχει κριθεί προφυλακιστέος, με την κατηγορία της ρίψης ναυτικής φωτοβολίδας στον 31χρονο ένστολο, ο οποίος δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, ο νεαρός, φερόμενος ως δράστης, ζήτησε να μπει στο καθεστώς προστασίας μαρτύρων, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, με αντάλλαγμα να λύσει τη σιωπή του για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο 18χρονος υποστήριξε δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αστυνομικό, ενώ παράλληλα ανέφερε πως βρισκόταν 70 μακριά του, όταν ο ένστολος δέχθηκε το χτύπημα από τη φωτοβολίδα.

Πριν πιάσετε στο στόμα σας τον πατέρα με το παιδί του, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη

Πριν πιάσετε στο στόμα σας τον πατέρα με το παιδί του, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη

Ένα ρεσιτάλ εντυπώσεων που έχει αρχίσει η κυβέρνηση μέσω διαρροών από την περασμένη Παρασκευή, γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα και προφανώς δεν υπάρχει καμία αιδώς για «φρένο», ούτε φυσικά για ανάληψη ευθυνών.

Επιπλέον, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι αφού μαζί με τη δική του φωτοβολίδα έπεσαν και άλλες, μπορεί να μην είναι αυτός ο δράστης, προσθέτοντας ότι αν όντως αποδειχθεί πως αυτός είναι ο δράστης τότε θα αναλάβει τις ευθύνες του.