Ο Άδωνις τα έβαλε με τον Παππά: «Τι είναι ο ίδιος; Μήπως είναι ο πρύτανης της Σορβόννης;» (vid)

Ο Άδωνις τα έβαλε με τον Παππά: «Τι είναι ο ίδιος; Μήπως είναι ο πρύτανης της Σορβόννης;» (vid)

Sportal newsroom 21:17 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 10.06.2024

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις πρώτες δηλώσεις του Νίκου Παππά μετά την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι Ευρωεκλογές μονοπώλησαν το ενδιαφέρουν σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα. Ένας από τους υποψήφιους που εξασφάλισε έδρα στις Βρυξέλλες είναι και ο Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος ήταν από τους πιο δημοφιλείς υποψήφιους ευρωβουλευτές στα γκάλοπ και τελικά δικαιώθηκε, παίρνοντας τις απαραίτητες ψήφους. Ο ίδιος στις πρώτες καταμετρήσεις των ψήφων κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τους Κώστα Αρβανίτη, Νίκο Φαραντούρη και μπροστά από την Έλενα Κουντουρά.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (10/06) έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο στο πρωινό του ΑΝΤ1. Και κάποια από τα λεγόμενα του ενόχλησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς είπε: «Στον Alpha μου είπαν "αν δεν βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα βγεις πουθενά". Άρα, τους είπα "παιδιά ευχαριστώ, δεν θα βγω πουθενά, από το να βγω σ' αυτήν". Άρα θέλω να σας πω, όταν προσπάθησα να αξιοποιήσω στην τελική ευθεία μερικές ευκαιρίες δεν με άφησαν κιόλας».

Και αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν καθόλου στον Άδωνι Γεωργιάδη, που... άστραψε και βρόντηξε σε ζωντανή σύνδεσή του με την εκπομπή του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τον κ. Παππά. «Δεν ήταν η καλύτερη έναρξη πολιτικής πορείας για τον κ. Παππά», είπε αρχικά ενώ για αυτά που ανέφερε ο πρώην μπασκετμπολίστας σχετικά με την Τατιάνα Στεφανίδου, τόνισε: «Με ποια ιδιότητα το κάνει αυτό; Τι είναι ο ίδιος; Μήπως είναι ο πρύτανης της Σορβόννης;».