Διπλή χαρά για τον Πιτίνο: «Τρομερή μέρα για μένα, ο Παναθηναϊκός νίκησε και οι Νικς προκρίθηκαν»
i

© photo by Elsa / Getty Images / Ideal Images

Διπλή χαρά για τον Πιτίνο: «Τρομερή μέρα για μένα, ο Παναθηναϊκός νίκησε και οι Νικς προκρίθηκαν»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:57 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 19.05.2024

Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, αλλά και των Νιου Γιορκ Νικς, Ρικ Πιτίνο, με ανάρτησή του εξήγησε τους λόγους που εδώ και αρκετές ώρες είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και ενθουσιασμένος...

Με την Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο, αν και για χρόνια δεν ήξερε καν κατά που... πέφτει, συνδέθηκε μαζί της. Και ως κόουτς του Παναθηναϊκού τη διετία 2018-2020, αλλά και με την Εθνική ομάδα στο μεσοδιάστημα από το 2019 μέχρι και το 2021. Πριν όμως, συνδεθεί με τα μέρη μας, ο 71χρονος Νεοϋορκέζος είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τους Νικς.

Διότι, όπως ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα, έτσι και η ομάδα της πόλης του είναι η αγαπημένη του στο ΝΒΑ, αλλά και ο οργανισμός στον οποίο δούλεψε από το 1983 εως το 1985 ως βοηθός προπονητή και ως head coach από το 1987 μέχρι και το 1989.

Έτσι, η χθεσινή μέρα (2/5) έφερε δύο χαρμόσυνα μαντάτα στον Πιτίνο που μάλιστα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του και με τους διαδικτυακούς ακόλουθούς του.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο: Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες! (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

14:59 - 27.03.2024

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο: Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες! (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα την Τετάρτη το μεσημέρι (27/3) επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΟΚ, παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Εφήβων και επισημοποιήσει τη νέα συνεργασία του με τις εθνικές ομάδες.

«Η Πέμπτη είναι μία τρομερή μέρα. Ξεκίνησε με την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού που οδήγησε τη σειρά των Playoffs της Euroleague σε Game 5 στην Αθήνα και συνεχίστηκε με την απίστευτη εμφάνιση των Νιου Γιορκ Νικς. Δύο πολύ ξεχωριστές ομάδες για μένα, που έπαιξαν με τρομερή... καρδιά», έγραψε ο νυν κόουτς του Πανεπιστιμίου της Νέας Υόρκης, Σεντ Τζον'ς, στην πλατφόρμα X (τέως Twitter).

Κι αν για τον Παναθηναϊκό τα... νέα αφορούσαν στη νίκη στο Game 4 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, για τους Νικς η χαρά εστιάζεται στην πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο των Playoffs του ΝΒΑ. Δηλαδή στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.

🔴 ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!