Άγριο ξύλο από μεθυσμένους θεατές της F1 στο Άμπου Ντάμπι (vid)

Άγριο ξύλο από μεθυσμένους θεατές της F1 στο Άμπου Ντάμπι (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:42 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 30.11.2023

Ενώ ο τελευταίος αγώνας της F1 του 2023 είδε τον Μαξ Φερστάπεν να κλείνει μια απίστευτη σεζόν στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι, άσχημες σκηνές σε ένα VIP πάρτι εκτυλίχθηκαν με θεατές να χτυπιούνται μεταξύ τους με μπουκάλια σαμπάνιας.

Ενώ ο Μαξ Φερστάπεν ολοκλήρωσε τη σεζόν της F1 του 2023 με εντυπωσιακό τρόπο στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι, άσχημες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ένα VIP πάρτι όπου οι θεατές πιάστηκαν από τις κάμερες να χτυπιούνται μεταξύ τους με μπουκάλια σαμπάνιας. 

Στην πίστα της Γιας Μαρίνα, ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull πήρε την 19η νίκη του στη σεζόν στον τελευταίο αγωνιστικό τριήμερο του 2023. Με 19 νίκες σε αυτή τη σεζόν, ο Ολλανδός τερμάτισε σχεδόν 18 δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari. Όμως οι πανηγυρισμοί των θεατών ξέφυγαν γρήγορα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η Ασφάλεια.

Μάλιστα όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότεροι θεατές έμπαιναν στον καβγά, με τους πιο ψύχραιμους να παρακολουθούν σαστισμένοι και τρομοκρατημένοι τα επεισόδια. Την ίδια ώρα μερικοί από τους άνδρες χρησιμοποίησαν μπουκάλια από μπύρα και κρασί ως όπλα. Το προσωπικό μάταια προσπαθούσε να σταματήσει τον καβγά, όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει και τα πράγματα γίνονταν όλο και χειρότερα.  

Πρωτιά για την Alpine του Οκόν στις τελευταίες για το 2023 δοκιμές του Άμπου Ντάμπι
FORMULA 1

18:55 - 28.11.2023

Πρωτιά για την Alpine του Οκόν στις τελευταίες για το 2023 δοκιμές του Άμπου Ντάμπι

Ο Εστεμπάν Οκόν σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις τελευταίες δοκιμές για φέτος στη Formula 1, κατόπιν του καθιερωμένου τεστ νέων οδηγών και συνάμα ελαστικών της Pirelli ενόψει 2024 στη πίστα της Γιας Μαρίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Tags: