Γκασλί: «Το συναίσθημα είναι απίστευτο, σκεφτόμουν συνέχεια τον Αντουάν»

Πιερ Γκασλί

i

©Formula 1

Γκασλί: «Το συναίσθημα είναι απίστευτο, σκεφτόμουν συνέχεια τον Αντουάν»

Ο Πιερ Γκασλί ήταν χαρούμενος με την επίδοσή του στον αγώνα Σπριντ του Βελγίου, αλλά επίσης ο Γάλλος οδηγός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον συμπατριώτη του Αντουάν Ιμπέρ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην ίδια πίστα το 2019, σε αγώνα της Formula 2:

Μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πιερ Γκασλί στον αγώνα Σπριντ του Σαββάτου (29/7). Ο Γάλλος οδηγός τερμάτισε στην τρίτη θέση, χάρη στη σωστή επιλογή ελαστικών. 

«Το συναίσθημα είναι απίστευτο, είμαι πολύ χαρούμενος που τερμάτισα στην πρώτη τριάδα. Ειδικά εδώ στο Σπα, που είναι κάτι σαν εντός έδρας για την ομάδα μας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει γκραν πρι στη Γαλλία», ανέφερε ο Γκασλί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

Βέβαια στη συνέχεια ο Γκασλί δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συμπατριώτη και πολύ καλό του φίλο, Αντουάν Ιμπέρ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην ίδια πίστα το 2019, σε αγώνα της Formula 2: «Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, όμως κάναμε pit stop τη σωστή στιγμή και κατάφερα να κρατήσω πίσω τον Χάμιλτον μέχρι το τέλος. Είναι κάτι εξαιρετικό το ότι το έκανα εδώ στο Σπα, σκεφτόμουν τον Αντουάν. Είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά τα πήγαμε καλά εδώ».

Ερωτηθείς για τον αγώνα Σπριντ των 11 γύρω, ο οδηγός της Alpine, είπε: «Έδωσα ό,τι είχα, έβλεπα τον Χάμιλτον να πλησιάζει. Εγώ εστίασα στην οδήγησή μου, προσπαθώντας να κάνω καθαρούς γύρους χωρίς λάθη. Δεν ήταν εύκολο γιατί τα ελαστικά έχαναν σε απόδοση. Τελικά η προσπάθεια απέδωσε και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα μέλη της ομάδας. Θα τα δώσουμε όλα και στον αγώνα της Κυριακής (30/7)».