Η συγκίνηση του Χάμιλτον για την τελευταία του σεζόν με τη Mercedes

Λιούις Χάμιλτον

i

©Photo by Mark Thompson/Getty Images

Η συγκίνηση του Χάμιλτον για την τελευταία του σεζόν με τη Mercedes

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:41 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 17.02.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη πως θα αποχωρήσει από τη Mercedes στο τέλος της σεζόν για να πάει στη Ferrari.

Ο τελευταίος «χορός» του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes ξεκινάει. 

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αποτελέσει παρελθόν από τη γερμανική ομάδα και το 2025 θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari, σε μία κίνηση που έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ σε όλο τον κόσμο. 

Ωστόσο αυτή τη στιγμή το μυαλό του Χάμιλτον δεν είναι στην ομάδα του Μαρανέλο, αλλά στη Mercedes, με την οποία προσδοκά να κατακτήσει το όγδοο πρωτάθλημά του. 

Ο Χάμιλτον μίλησε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας Mercedes W15 και εμφανίστηκε συγκινημένος με το γεγονός πως φέτος θα οδηγήσει για τελευταία φορά για τα ασημί «βέλη». 

«Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν είναι πολύ συγκινητική. Είναι πολύ σουρεαλιστικό που είμαι στην τελευταία μου σεζόν με τη Mercedes. Ήρθα το 2013 στην ομάδα. Είναι προνόμιο για εμένα να δουλεύω με ανθρώπους που εργάζονται τόσο σκληρά το χειμώνα για να έχουμε έτοιμο το νέο μας μονοθέσιο για το ξεκίνημα της σεζόν. 

Είναι η πιο συναρπαστική περίοδος της σεζόν, ειλικρινά και αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα συναρμολογημένο το μονοθέσιο. Είναι πολύ συναρπαστικό να ξέρω τι βρίσκεται μέσα από το αμάξωμα και δεν θα το μάθουν άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρετανός. 

Ο Χάμιλτον πλέον στρέφει την προσοχή του στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν που είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου.