Ο Χόρνερ δηλώνει αθώος για κάθε κατηγορία εις βάρος του

Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Ο Χόρνερ δηλώνει αθώος για κάθε κατηγορία εις βάρος του

Ο Κρίστιαν Χόρνερ στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την έναρξη της έρευνας από πλευράς Red Bull δηλώνει αθώος.

Η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» ανέφερε ότι οι δικηγόροι που ενεργούσαν για λογαριασμό του Κρίστιαν Χόρνερ προσπάθησαν να καταλήξουν σε συμφωνία με τον υπάλληλο από τη Red Bull στον οποίο φέρεται να έστειλε σεξουαλικά ανάρμοστα μηνύματα. 

Ο Χόρνερ τέθηκε υπό έρευνα από τη Red Bull GmbH - τη μητρική εταιρεία της Red Bull και πήρε συνέντευξη στο Λονδίνο από ειδικό δικηγόρο την περασμένη εβδομάδα, αφού μια γυναίκα μέλος της ομάδας υπέβαλε καταγγελία εναντίον του για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Ο Βρετανός αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του και ήταν «παρών» στην παρουσίαση του μονοθεσίου της RB20 της Red Bull την Πέμπτη (15/2), χωρίς να έχει ανασταλεί από τα καθήκοντά του ως επικεφαλής. 

«Αναπόφευκτα όλα αυτά μας έχει αποσπάσει την προσοχή. Η ομάδα όμως είναι ενωμένη. Όλοι είναι αφοσιωμένοι στη νέα αγωνιστική σεζόν και η υποστήριξη που έχουμε είναι τεράστια. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις πόσο ενωμένη είναι η ομάδα και η στήριξη που μου παρείχαν όλοι ήταν τρομερή. Έχουν γίνει ορισμένες κατηγορίες τις οποίες αρνούμαι πλήρως. Η έρευνα είναι σε ισχύ στο παρασκήνιο ενώ προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Θυμίζουμε πως η νέα σεζόν της Formula 1 αρχίζει στις 2 Μαρτίου με το γκραν πρι του Μπαχρέιν και περιλαμβάνει συνολικά 24 αγώνες και 6 Αγώνες Σπριντ.