Ο Έκλεστοουν αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση του Χόρνερ

Μπέρνι Έκλεστοουν και Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Photo by Mark Thompson/Getty Images

Ο Έκλεστοουν αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση του Χόρνερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:56 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 14.02.2024

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση της «απρεπής συμπεριφοράς» του επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκρινίζοντας τη συμμετοχή του στη συνεχιζόμενη έρευνα για τον επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ. 

Η Red Bull GmbH ερευνά τον Χόρνερ μετά από καταγγελίες σχετικά με τη συμπεριφορά του από έναν υπάλληλο, ωστόσο η φύση των καταγγελιών δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Ο Βρετανός συναντήθηκε με έναν εξωτερικό ειδικό δικηγόρο που στάλθηκε από την αυστριακή ομάδα την περασμένη Παρασκευή για να συζητήσει το θέμα και αργότερα παρευρέθηκε στο shakedown της RB20 την Τρίτη (12/2). 

Ένα γερμανικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι ο Έκλεστοουν, φίλος του Χόρνερ, είχε συμβουλέψει τον επικεφαλής της Red Bull να παραιτηθεί ή να παραιτηθεί έχοντας μάθει τα γεγονότα της έρευνας. 

Ο Βρετανός με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διέψευσε όλες τις φήμες: «Για να ξεκαθαρίσω, οι αναφορές από εφημερίδες πως προέτρεψα τον Χόρνερ να παραιτηθεί από τη θέση του ως επικεφαλής της Red Bull είναι αναληθείς». 

Θυμίζουμε πως η παρουσίαση της Red Bull είναι προγραμματισμένη για τις 15 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Χόρνερ θα δώσει το «παρών» κανονικά.

Δείτε την ανάρτηση του Έκλεστοουν: