Λεκλέρ: «Χρειάζομαι μία καλή εκκίνηση, ας ελπίσουμε ότι ο Σάινθ θα είναι πίσω μου»

Σαρλ Λεκλέρ

i

©Scuderia Ferrari

Λεκλέρ: «Χρειάζομαι μία καλή εκκίνηση, ας ελπίσουμε ότι ο Σάινθ θα είναι πίσω μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:40 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:39 - 29.05.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρλ Λεκλέρ μετά την κατάκτηση της πολ ποζίσιον στο GP του Μονακό.

Ο Σαρλ Λεκλέρ εκμεταλλεύτηκε τις βελτιώσεις που έφερε η Ferrari στην SF-24 και με έναν εκπληκτικό γύρο πήρε την πρώτη για φέτος πολ ποζίσιον στο GP του Μονακό.

«Τα συναισθήματα που νιώθω εδώ μετά τις κατατακτήριες δοκιμές είναι πάντα ιδιαίτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γύρο μου, η ένταση είναι πολύ υψηλή εδώ. Γνωρίζω πολύ καλά από το παρελθόν ότι η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές δεν είναι το παν. Αν και βοηθά πολύ ενόψει του αγώνα της Κυριακής, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο.

Τα προηγούμενα χρόνια δεν το καταφέραμε, αλλά είμαστε πιο δυνατή ομάδα πλέον και βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό στον αγώνα και προφανώς η νίκη είναι ο στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεκλέρ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ερωτηθείς τι πρέπει να κάνει στον αγώνα της Κυριακής, ο Μονεγάσκος απάντησε: «Χρειάζομαι μία καλή εκκίνηση, ας ελπίσουμε ότι ο Κάρλος θα με ακολουθήσει και θα είναι πίσω μου στη στροφή 1. Αν είμαστε στο 1-2 στην αρχή του αγώνα, αυτό θα είναι το τέλειο σενάριο. Ό,τι και αν συμβεί όμως, πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο οδηγός της Scuderia.