Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Williams ο Σάινθ

Κάρλος Σάινθ

i

©Scuderia Ferrari

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Williams ο Σάινθ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:00 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 29.05.2024

Ο Κάρλος Σάινθ σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Williams για μία θέση για το 2025 στη Formula 1.

Το μέλλον του Κάρλος Σάινθ έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονων εικασιών τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς προσπαθεί να βρει μια θέση για την επόμενη χρονιά στη Formula 1.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ισπανός έχει μια πρόταση να ενταχθεί στη Sauber σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία που θα διαρκέσει μέχρι τη μετάβασή της για να γίνει η εργοστασιακή ομάδα της Audi από το 2026.

Ο Γερμανός κατασκευαστής θέλει μια επικείμενη απόφαση, καθώς έχει την επιθυμία να ταξινομήσει τη γκάμα του, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στη δημιουργία άλλων βασικών θεμελίων μακροπρόθεσμα.

Μάλιστα ο Σάινθ έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα τόσο με τη Mercedes, όσο και με τη πρωταθλήτρια Red Bull.

Ωστόσο, αυτές οι πιθανότητες φαίνεται να απομακρύνονται, με τη Red Bull να είναι πιθανό να κρατήσει τον Σέρχιο Πέρες με μονοετές συμβόλαιο και τη Mercedes να προσπαθεί να προωθήσει τον Κίμι Αντονέλι από την Formula 2.

Στο περιθώριο του γκραν πρι του Μονακό, οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Ισπανού οδηγού έχουν πάρει «φωτιά», καθώς σύμφωνα με το Autosport ο Σάινθ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Williams.

«Στο παρασκήνιο γνωρίζω περισσότερα για το μέλλον μου. Υπάρχουν φήμες που κυκλοφορούν αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα αφήσω τίποτα να μου ξεφύγει. Θα βάλω όλες μου τις επιλογές στο τραπέζι και θα πάρω τη σωστή απόφαση. Όταν αποφασίσω, όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Απλά θέλω να έχω όλα όσα θέλω στο επόμενο συμβόλαιό μου», είπε ο Σάινθ στη συνέντευξη Τύπου του GP Μονακό.