Φερστάπεν: «Ούτε με 250 εκατομμύρια δε θα παλεύω να είμαι 5ος με τη Mercedes»

Κρίστιαν Χόρνερ, Μαξ Φερστάπεν και Χέλμουτ Μάρκο

i

©Photo by Mark Thompson/Getty Images

Φερστάπεν: «Ούτε με 250 εκατομμύρια δε θα παλεύω να είμαι 5ος με τη Mercedes»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:36 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:53 - 18.05.2024

Ο Μαξ Φερστάπεν σχολίασε τις φήμες που τον συνδέουν με μία πιθανή μετακίνηση στη Mercedes.

Μεταγραφικό «ντόμινο» αναμένεται στην Formula 1 μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του Λιούις Χάμιλτον στην Ferrari το 2025, καθώς φουντώνουν οι φήμες σχετικά με την μετακόμιση του Μαξ Φερστάπεν από την Red Bull στην Mercedes.

Μετά τα εσωτερικά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την Red Bull πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν της Formula 1, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγω για… μυστικές συναντήσεις του Ολλανδού πιλότου με την γερμανική ομάδα. 

Ωστόσο ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε δηλώσεις λίγο πριν από το γκραν πρι του Μαϊάμι θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια της μετακίνησής του στη γερμανική ομάδα.

Ο Ολλανδός πιλότος δήλωσε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Red Bull, ενώ τόνισε πως «ούτε με 250 εκατομμύρια δε θα παλεύω να είμαι 5ος με τη Mercedes».

«Είμαι χαρούμενος με τα όσα μου δίνει η Red Bull. Αν τρέχεις για να είσαι 5ος και 6ος γκρινιάζεις. Πάντα είναι θέμα η απόδοση στο τέλος της μέρας, όλοι το ξέρουν αυτό, όπως και ο Βολφ, δε θα πήγαινα ούτε με 250 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερστάπεν.

Θυμίζουμε πως ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βόλφ είχε μιλήσει στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τον Φερστάπεν, τονίζοντας πω θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του και να διεκδικήσουν μαζί μελλοντικές νίκες.