Νόρις: «Είναι μια φοβερή ημέρα για εμάς, συγχαρητήρια στον Πιάστρι για το πρώτο του βάθρο»

Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι

i

©McLaren

Νόρις: «Είναι μια φοβερή ημέρα για εμάς, συγχαρητήρια στον Πιάστρι για το πρώτο του βάθρο»

Ο Λάντο Νόρις δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το διπλό βάθρο της McLaren στο γκραν πρι της Ιαπωνίας.

Ο Λάντο Νόρις είναι πεπεισμένος ότι η McLaren είναι πολύ κοντά στην προσπάθειά του να εκθρονίσουν τη Red Bull αφού ο Βρετανός και ο ομόσταβλός του Όσκαρ Πιάστρι τερμάτισαν πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν στο Ιαπωνικό γκραν πρι. 

Ο Πιάστρι και ο Νόρις βρέθηκαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα του αγώνα της Κυριακής (24/9). Αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για φέτος της McLaren και η πρώτη διπλή παρουσία στο βάθρο, μετά το γκραν πρι Ιταλίας του 2021.

«Είναι μια φοβερή ημέρα για εμάς. Είμαστε στις θέσεις 2 και 3, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά. Η εκκίνησή μου ήταν πολύ καλή. Παραλίγο να περάσω τον Φερστάπεν αλλά ο Μαξ είναι… o Μαξ. Δεν είχα ελπίδες στη στροφή 2. 

Είχαμε καταπληκτικό ρυθμό σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν είμαστε κοντά στον Φερστάπεν, αλλά δεν είμαστε πολύ μακριά επίσης. Ήταν μια πολύ καλή ημέρα και συγχαρητήρια στον Όσκαρ (Πιάστρι) για το πρώτο του βάθρο», ανέφερε ο Νόρις.

Όσον αφορά την βελτίωση της McLaren στο 2023 ο Βρετανός δήλωσε: «Πιέζουμε πολύ. Η πρόοδος που έχουμε κάνει είναι εντυπωσιακή. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα για τη βελτίωση που έχουμε σε κάθε τριήμερο. Σίγουρα θα έχουμε δύσκολες στιγμές. Αλλά πλησιάζουμε βήμα-βήμα. Πήραμε τώρα το πρώτο μας διπλό βάθρο».