Ο Ραλφ μίλησε για την κατάσταση του Σουμάχερ

Ραλφ Σουμάχερ και Μίκαελ Σουμάχερ

i

©Scuderia Ferrari

Ο Ραλφ μίλησε για την κατάσταση του Σουμάχερ

Ο Ραλφ Σουμάχερ μίλησε για την παρούσα κατάσταση του άτυχου αδερφού του, Μίκαελ.

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την ημέρα που ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είχε το τρομακτικό ατύχημα ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. 

Έκτοτε ελάχιστα γίνονται γνωστά για την κατάσταση της υγείας του από την οικογένειά του. Τον φροντίζει πλέον στο σπίτι τους η οικογένειά του, κρατώντας ιδιωτική την ανάρρωσή του. 

Ο αδερφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Ραλφ Σουμάχερ μίλησε στη γερμανική «Bild», λίγο πριν τη συμπλήρωση δεκαετίας από την άτυχη στιγμή του Μίκαελ, τονίζοντας πως «τίποτα δεν ήταν ποτέ ίδιο» μετά το ατύχημα. 

«Μου λείπει εκείνος ο Μίκαελ. Η ζωή κάποιες φορές είναι άδικη. Ο Μίκαελ ήταν τυχερός άνθρωπος, πολλές φορές στη ζωή του, όμως μετά συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα. Ευτυχώς, η σύγχρονη ιατρική κατέστησε εφικτό το να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα, όμως και πάλι, τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν», είπε ο 48χρονος.

Και συνέχισε: «Αυτό το συμβάν άλλαξε την οικογένειά μας. Ήταν μία πολύ άσχημη και δραστική εμπειρία και για εμένα. Όμως όχι μόνο εμένα. Σκεφτείτε τα παιδιά του Μίκαελ. Ο Μικ, όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν εκεί όταν συνέβη και ήταν ακόμα έφηβος τότε. Δυστυχώς η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη», σχολίασε ο πρώην οδηγός αγώνων.