Το χειροκρότημα και η αγκαλιά του Χάμιλτον στον Νόρις (vid)

Λιούις Χάμιλτον και Λάντο Νόρις

i

©Photo by Qian Jun/MB Media/Getty Images

Το χειροκρότημα και η αγκαλιά του Χάμιλτον στον Νόρις (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:39 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:40 - 20.05.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για την επιτυχία του Λάντο Νόρις στο GP του Μαϊάμι, τονίζοντας πως καμία νίκη δεν είναι σαν την πρώτη.

Ο Λάντο Νόρις έγραψε ιστορία στο γκραν πρι του Μαϊάμι, καθώς έγινε ο 114ος οδηγός που κερδίζει σε GP της Formula 1.

O Βρετανός της McLaren επωφελήθηκε από την εμφάνιση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας, βρέθηκε στην πρώτη θέση και την κράτησε μέχρι το τέλος, αφήνοντας πίσω του τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία οδηγών, Μαξ Φερστάπεν.

Η McLaren ξεκαθάρισε ότι η επίσκεψη του Τραμπ στο γκαράζ δεν είναι «μια ένδειξη υποστήριξης της πολιτικής του υποψηφιότητας»
FORMULA 1

12:47 - 08.05.2024

Η McLaren ξεκαθάρισε ότι η επίσκεψη του Τραμπ στο γκαράζ δεν είναι «μια ένδειξη υποστήριξης της πολιτικής του υποψηφιότητας»

Η McLaren διευκρίνισε ότι η επίσκεψη στο γκαράζ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο γκραν πρι του Μαϊάμι δεν ήταν ένδειξη υποστήριξης για τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στο τέλος της φετινής σεζόν θα αποχωρήσει από τη Mercedes για λογαριασμό της Ferrari μίλησε για το επίτευγμα του Νόρις, λέγοντας:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λάντο, το άξιζε πραγματικά. Γνωρίζω πόσο ξεχωριστό είναι να σημειώνεις την πρώτη σου νίκη. Κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα στην F1 με την McLaren, είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτούς, είναι η παλιά μου οικογένεια».

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς είναι να περιμένεις τόσο πολύ για να πάρεις την πρώτη σου νίκη, ο επτά φορές πρωταθλητής δήλωσε: «Εγώ δεν χρειάστηκε να περιμένω τόσο πολύ, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω για την μακρά αναμονή. Όμως η πρώτη νίκη δεν μοιάζει με κάτι άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο σαν την πρώτη φορά».

Θυμίζουμε πως η πρώτη νίκη του Χάμιλτον σημειώθηκε στο γκραν πρι του Καναδά το 2007, όντας οδηγό της McLaren, μόλις στον 6ο του αγώνα στη Formula 1.

Μάλιστα ο Βρετανός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Μαϊάμι συνεχάρη τον συμπατριώτη του για την παρθενική του νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.