Ράσελ: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό, θα παλέψουμε με τις Ferrari»

Τζορτζ Ράσελ

i

©Photo by Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Ράσελ: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό, θα παλέψουμε με τις Ferrari»

Ο Τζορτζ Ράσελ μίλησε για τη «μάχη» του Q3 των κατατακτήριων δοκιμών του Κατάρ, ενώ σχολίασε και το τι περιμένει από τον αγώνα της Κυριακής (8/10).

Ο Τζορτζ Ράσελ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Ο οδηγός της Mercedes κατετάγη στη δεύτερη θέση των κατατακτήριων δοκιμών του Κατάρ, πίσω μόνο από τον πρώτο, Μαξ Φερστάπεν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράσελ στάθηκε τυχερός, καθώς ευνοήθηκε από το λάθος του Λάντο Νόρις της McLaren, το οποίο τον οδήγησε στη 10η θέση της διαδικασίας. 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Ράσελ μίλησε για τη «μάχη» του Q3, λέγοντας: «Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλους μας. Είχαμε την καινούρια άσφαλτο που γλιστρούσε πάρα πολύ. Είχε πάρα πολύ δυνατό άνεμο και η άμμος ερχόταν μέσα στην πίστα. Στις κατατακτήριες οι χρόνοι ήταν πάρα πολύ καλύτεροι απ’ ότι στις ελεύθερες δοκιμές. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Η 3η θέση είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε συνολικά».

Φερστάπεν: «Θέλω να κερδίσω τη Κυριακή, ακόμα και αν πάρω τον τίτλο στον Αγώνα Σπριντ»
FORMULA 1

22:35 - 06.10.2023

Φερστάπεν: «Θέλω να κερδίσω τη Κυριακή, ακόμα και αν πάρω τον τίτλο στον Αγώνα Σπριντ»

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις κατατακτήριες δοκιμές του Κατάρ, ενώ αναφέρθηκε και στο πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα της Κυριακής σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο στον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου (7/10).

Για το τι περιμένει στον αγώνα της Κυριακής και το ρυθμό αγώνα της W14, ο Βρετανός είπε: «Τα μονοθέσια της McLaren είναι πλέον πάρα πολύ γρήγορα. Ο Μαξ και η Red Bull είναι σε ένα άλλο επίπεδο, αλλά θα ήθελα να παλέψουμε με τη Ferrari για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας και να χτίσουμε πάνω σε αυτό».