Στα «ερυθρόλευκα» η Ferrari για το γκραν πρι του Λας Βέγκας (vid+pics)

Νέος χρωματισμός Ferrari για το Λας Βέγκας

i

©Ferrari

Στα «ερυθρόλευκα» η Ferrari για το γκραν πρι του Λας Βέγκας (vid+pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:01 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 10.11.2023

Η Ferrari παρουσίασε τον ξεχωριστό χρωματισμό που θα έχει το μονοθέσιο της ομάδας και οι αγωνιστικές φόρμες των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, ενόψει του γκραν πρι του Λας Βέγκας.

Το γκραν πρι του Λας Βέγκας υπόσχεται να είναι ένα μεγάλο θέαμα. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ομάδες και οδηγοί θα περιηγηθούν στους δρόμους της πόλης, για το 21ο αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1.

Η Ferrari θα έχει έναν ξεχωριστό χρωματισμό σε αυτό το γεγονός, ενώ οι Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ θα φορέσουν διαφορετική στολή. Το συνηθισμένο μαύρο των τελευταίων καμπανιών δίνει τη θέση του στο λευκό που θυμίζει άλλες εποχές της ιταλικής ομάδας. 

©Ferrari/ Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ

Οι χορηγοί ακολουθούν αυτή τη γραμμή και αντί να έχουν τους χαρακτηριστικούς χρωματισμούς της κάθε εταιρείας, αποκτούν μια εντελώς λευκή μονόχρωμη φόρμα, όπου όμως φαίνεται το κάθε λογότυπο, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι «αποχαιρετούν» το συνηθισμένο κίτρινο άλογο, το οποίο θα είναι επίσης λευκό. 

Ξεχωριστό θα είναι και το μονοθέσιο που θα οδηγήσουν με εντελώς λευκή πίσω αεροτομή. Το ίδιο συμβαίνει στο ψηλότερο άκρο του καλύμματος του κινητήρα, όπου βρίσκεται ο αριθμός του οδηγού και θυμίζει αρκετά εκείνα τα αυτοκίνητα, στα οποία η ιταλική σημαία έλαμπε τόσο έντονα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Κίμι Ράικονεν να οδηγούν εκείνη την εποχή.  

©Ferrari

Εκτός από το να τραβάει την προσοχή με το «νέο» της χρώμα, η Ferrari θέλει να πετύχει και ένα καλό αποτέλεσμα. Στη Βραζιλία η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, καθώς ο Λεκλέρ εγκατέλειψε στον γύρο σχηματισμού, ενώ ο Σάινθ τερμάτισε στην 6η θέση της τελικής κατάταξης. 

Έτσι, για το αγωνιστικό τριήμερο στη Νεβάδα, στο οποίο ομάδες και οδηγοί φτάνουν με τις ίδιες συνθήκες που δεν γνωρίζουν τη πίστα, ελπίζουν να μπορέσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.  

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γκραν πρι του Λας Βέγκας θα έχει διαφορετικό πρόγραμμα από τα συνηθισμένα Σαββατοκύριακα, καθώς φιλοξενεί τον πρώτο σαββατιάτικο αγώνα της Formula 1 εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.