Τα χρώματα της Williams για τα τρία γκραν πρι στην Ασία

Ειδικός χρωματισμός Williams για τα επόμενα τρία γκραν πρι

i

©Williams

Τα χρώματα της Williams για τα τρία γκραν πρι στην Ασία

Μέσω ενός διαγωνισμού οι φίλοι της Williams ανέδειξαν τον ειδικό χρωματισμό που θα έχει η FW45 για τα τρία γκραν πρι στην Ασία.

Η Williams αποκάλυψε τα ειδικά χρώματα της Gulf Oil, που επέλεξαν οι οπαδοί της και το οποίο θα κοσμεί τα μονοθέσιά της στα επόμενα τρία γκραν πρι στην Ασία. 

Τον περασμένο Μάιο, η βρετανική ομάδα και η εταιρία πετρελαίου, έδωσαν την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα liveries εμπνευσμένα από τα εμβληματικά μπλε και πορτοκαλί χρώματα της Gulf

Το νικητήριο βγήκε οριακά το «Bolder than bold» έναντι της «Heritage», το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί στις Williams των Άλεξ Άλμπον και Λόγκαν Σάρτζεντ στα γκραν πρι της Σιγκαπούρης, της Ιαπωνίας και του Κατάρ. 

Τα μονοθέσια των δύο οδηγών θα είναι σχεδιασμένα με το ανοικτό γαλάζιο και το πορτοκαλί, ένας διάσημος χρωματισμός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να επιστρέφουν στις πίστες της Formula 1, ενώ συνολικά ψήφισαν περισσότεροι από 180.000 φίλοι της ομάδας.

Ο επικεφαλής της Williams, Τζέιμς Βόουλς, σε δηλώσεις του για τον σχεδιασμό των μονοθεσίων, ανέφερε: «Αυτός ο διαγωνισμός ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους οπαδούς μας να συμμετάσχουν ενεργά και να διαμορφώσουν την ταυτότητα της ομάδας μας. Ο νικηφόρος σχεδιασμός ενσαρκώνει την ουσία της συνεργασίας των Gulf και Williams Racing, αντανακλώντας το παρελθόν και παράλληλα χτίζει το μέλλον μας». 

Από τη πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Oil International, Μάικ Τζόουνς δήλωσε: «Τα εμβληματικά χρώματα του Gulf έχουν προσφέρει ζωντάνια σε όλη την ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φέτος δεν πρόκειται να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είμαστε απίστευτα περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι θα έχουμε livery της Gulf Oil στα αυτοκίνητα της Williams στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, της Ιαπωνίας και του Κατάρ.»

Η Williams μετά από δέκα αγωνιστικά τριήμερα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών με 11 βαθμούς.