Ο Μορμπιντέλι πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς

Φράνκο Μορμπιντέλι

i

©Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Ο Μορμπιντέλι πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:10 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 07.02.2024

Ο Φράνκο Μορμπιντέλι πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Σχεδόν δύο ημέρες μετά την τρομακτική πτώση του, ο Φράνκο Μορμπιντέλι επιστρέφει στο σπίτι του, με στόχο να ανακτήσει τις δυνάμεις του πριν το ταξίδι του στην Μαλαισία, όπου θα συμμετάσχει στα δοκιμαστικά στις 6-8 Φεβρουαρίου. 

Θυμίζουμε ότι ο αναβάτης της Prima Pramac είχε τρομακτική πτώση στη στροφή 9, ενώ οι πρώτοι που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Ιταλό που όπως φαίνεται έχασε για λίγο τις αισθήσεις του αφού χτύπησε με το κεφάλι στην άσφαλτο, ήταν οι αδελφοί Μάρκεθ που επίσης συμμετείχαν στις δοκιμές. 

Στη συνέχεια μετά τις εξετάσεις στο κέντρο της πίστας, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο του Φάρο, όπου υποβλήθηκε σε περαιτέρω έλεγχο.

Μετά και την δεύτερη αξονική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποια ανησυχητική ένδειξη στο κεφάλι, οι γιατροί του νοσοκομείου του έδωσαν εξιτήριο. 

Έτσι η Prima Pramac με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό πως ο 29χρονος θα επιστρέψει στην Ιταλία, προκειμένου να ετοιμαστεί για τα δοκιμαστικά της Μαλαισίας στις 6-8 Φεβρουαρίου.