Ο λόγος που ο Χάμιλτον «χώρισε» με την Angela Cullen - Ποιος θα την αντικαταστήσει

Χάμιλτον - Κάλεν

i

Photo by Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images/Ideal images

Ο λόγος που ο Χάμιλτον «χώρισε» με την Angela Cullen - Ποιος θα την αντικαταστήσει

Sportal newsroom 16:11 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 16.09.2023

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για πρώτη φορά για τον «χωρισμό» του με την Angela Cullen, τη φυσικοθεραπεύτριά του, ενώ αναφέρθηκε και στο ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει.

Λίγο πριν την έναρξη του Grant Prix της Αυστραλίας ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για πρώτη φορά για τον «χωρισμό» του με τη φυσικοθεραπεύτριά του, Angela Cullen.

«Η Angella ζει τη ζωή της αυτή τη στιγμή. Έχει τόσες πολλές ιδέες για πράγματα που θέλει να κάνει. Στέλνουμε μηνύματα σχεδόν κάθε μέρα. Θα κάνουμε μαζί ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Θα είμαστε πάντα ο ένας στη ζωή του άλλου. Είμαστε κολλημένοι μεταξύ μας, δυστυχώς ή ευτυχώς! Έχουμε περάσει μαζί εύκολα και δύσκολα. 

Είμαι ευγνώμων που η σχέση μας είναι τόσο καλή. Είχαμε ίσως μία από τις μακροβιότερες σχέσεις θα έλεγα στο sport. Είμαι απίστευτα ευγνώμων γι' αυτήν, την αγαπώ πολύ. Tώρα έχω ένα από τα παιδιά, τον Stevo, που είναι μαζί μου από τον πρώτο μου αγώνα με τη McLaren, o οποίος με βοηθά», ήταν τα λόγια του, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι ο νέος φυσικοθεραπευτής του θα είναι ένας παλιός του συνεργάτης με το όνομα Stevo. 

Ο Χάμιλτον στη Μελβούρνη θα συμπληρώσει 10 χρόνια στη Mercedes
FORMULA 1

12:41 - 29.03.2023

Ο Χάμιλτον στη Μελβούρνη θα συμπληρώσει 10 χρόνια στη Mercedes

Το Γκραν Πρι της Αυστραλίας αυτό το Σαββατοκύριακο (31-2/4), στη Μελβούρνη αποτελεί μία ιδιαίτερη περίσταση για τον Λιούις Χάμιλτον, αφού είναι το μέρος όπου έκανε το ντεμπούτο του στη Mercedes μόλις πριν από μια δεκαετία.

Εκτός από την Angela ο Άγγλος έκανε αναφορά και στον Aki Hintsa, έναν πρώην γιατρό της McLaren. Αυτός μάλιστα όπως τόνισε έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αρχή της καριέρας του, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 από καρκίνο. 

«Λοιπόν, όταν ξεκίνησα στην F1, ο αγαπημένος μου φίλος Aki [Hintsa], πέθανε από καρκίνο, μπήκε στην ομάδα και ξεκίνησε μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες σε αθλητές -σχεδόν όλοι οι οδηγοί χρησιμοποιούν ανθρώπους της ομάδας Hintsa», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Για ιατρικά, εφαρμογές προπονητών, φυσιοθεραπευτών, τέτοια πράγματα. Είναι ένας απίστευτα απαιτητικός ρόλος για οποιονδήποτε βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις. Είναι πολλά ταξίδια, πολύς χρόνος μακριά από την οικογένεια. Ζούμε με τους φυσικοθεραπευτές μας απίστευτα κοντά -κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων ή όπου ταξιδεύουμε συνήθως είμαστε με τον προπονητή ή τον φυσιοθεραπευτή. Επέρχεται οικειότητα και γινόμαστε πολύ καλοί φίλοι», πρόσθεσε. 

Ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την φυσικοθεραπεύτριά του στο δεύτερο Grand Prix της χρονιάς, στη Τζέντα. Λίγες μέρες πριν οι φήμες για την υπόθεση αυτή είχαν ήδη ξεκινήσει, αλλά ανακοινώθηκε από τους ίδιους με μία ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στα social media.