Ο Λεκλέρ άφησε την οδήγηση και έγινε παγωτατζής

Σαρλ Λεκλέρ

i

©lec.it

Ο Λεκλέρ άφησε την οδήγηση και έγινε παγωτατζής

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:06 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 17.04.2024

Ο Σαρλ Λεκλέρ λάνσαρε τη δική του σειρά παγωτών με ονομασία LEC στην Ιταλία.

Ποιος είπε ότι οι οδηγοί της Formula 1 είναι μονοδιάστατοι τύποι που απλώς αρέσκονται στο να οδηγούν γρήγορα αγωνιστικά αυτοκίνητα; Μάλιστα πολλοί εξ αυτών έχουν επεκταθεί και στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Κάποιοι έχουν επιλέξει τον χώρο της μόδας, άλλοι προτιμούν να αγοράσουν μετοχές υφιστάμενων εταιριών ή να παίξουν στο χρηματιστήριο. Όχι όμως ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ο πιλότος της Scuderia Ferrari επέλεξε να παρουσιάσει τη δική του σειρά παγωτών, η οποία κυκλοφόρησε ήδη στην Ιταλία. Ο Μονεγάσκος μαζί με τους Wedding Ring, Γκουίντο και Νίκολας, λάνσαραν μια νέα σειρά παγωτού με ονομασία LEC. Οι δύο τελευταίοι είναι οι ιδρυτές της φημισμένης αλυσίδας παγωταζίδικων, Grom. 

Η σειρά του Λεκλέρ περιλαμβάνει πέντε γεύσεις, τις Salty Fudge, Swirly Pistachi-Oh!, Peanut Caramel Tango και Chocolate Crunch. Ο στόχος του 26χρονου είναι η κυκλοφορία του παγωτού στην αγορά χωρίς συμβιβασμούς, έτσι ώστε ο καταναλωτής να υποκύπτει συχνότερα στον γλυκό πειρασμό χωρίς να τον προβληματίζει ο αριθμός των θερμίδων.

«Πεντανόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες, το παγωτό LEC είναι η εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της ικανοποίησης της επιθυμίας για παγωτό και της λήψης σωστών διατροφικών επιλογών.

Είτε θέλετε να ''αγκαλιάσετε'' την απόλυτη απόλαυση του παγωτού είτε να σεβαστείτε τον τρόπο ζωής σας, σαν τον Σαρλ, τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ αυτών των δύο», ανέφεραν οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Θυμίζουμε πως το επόμενο αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1 είναι προγραμματισμένο για τις 19-21 Απριλίου με το γκραν πρι της Κίνας.