Το σόου της Red Bull στους δρόμους της Μαδρίτης (vid)

Ο Σέρχιο Πέρες στους δρόμους της Μαδρίτης

i

©redbullcontentpool

Το σόου της Red Bull στους δρόμους της Μαδρίτης (vid)

Δημήτρης Μπαλής 15:16 - 17.07.2023

Ο Σέρχιο Πέρες φώτισε τους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας σε ένα Red Bull Showrun το βράδυ του Σαββάτου.

Στο τιμόνι τόσο του RB7 όσο και του RB8, ο «Τσέκο», όπως λένε χαϊδευτικά τον Πέρες, σήκωσε σκόνη στη πρωτεύουσα της Ισπανίας, καθώς ο εμβληματικός ήχος του κινητήρα V8 αντηχούσε γύρω από πολλά από τα ιστορικά ορόσημα της Μαδρίτης. Ο Μεξικανός οδηγός της Oracle Red Bull Racing, έκανε απίθανα ντόνατς μπροστά από το διάσημο σιντριβάνι Cibeles, καθώς περισσότεροι από 85.000 θαυμαστές παρακολούθησαν τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Red Bull.

Η Oracle Red Bull Racing συνεχίζει να φέρνει τη Formula 1 σε νέο κοινό και στη Μαδρίτη η ομάδα έτρεξε δύο από τα αυτοκίνητα που κέρδισαν το πρωτάθλημα με τον Σεμπαστιάν Φέτελ σε μια νέα πόλη που θέλει να πάρει αγώνα της F1.

Το showrun ξεκίνησε με ένα θεαματικό side act με τον αθλητή της Red Bull στο παραπέντε Οράσιο Λιόρενς, ο οποίος κατέβηκε με το αλεξίπτωτό του για να προσγειωθεί στο κέντρο της πλατείας Cibeles και να παραδώσει το τιμόνι του «Τσέκο».

Η Μαδρίτη είναι η πέμπτη πόλη στην οποία η ομάδα και ο Πέρες έχουν δώσει σόου. Το 2021 έκαψε λάστιχο στους δρόμους της Πόλης του Μεξικού και, φρέσκος από την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών την περασμένη σεζόν με την ομάδα, ο «Τσέκο» διέκοψε την κυκλοφορία στη γενέτειρά του, τη Γκουανταλαχάρα. Έχει επίσης μεταφερθεί στην άσφαλτο της έδρας της ομάδας, στο Μίλτον Κέινς και στο Ντάλας του Τέξας.

https://www.redbullcontentpool.com/redbullracing/CP-V-40576

«Ήταν καταπληκτικό να βλέπω πόσο παθιασμένοι είναι οι άνθρωποι της Μαδρίτης με την Oracle Red Bull Racing και τη Formula 1. Ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος που μας βλέπει. Είμαστε η μόνη ομάδα που μπορεί να κάνει τέτοιες δυνατές εκδηλώσεις και μόνο η Red Bull μπορεί να κλείσει τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας της Ισπανίας το βράδυ του Σαββάτου! Δεν γνωρίζουν πολλοί, αλλά η Μαδρίτη είναι ένα δεύτερο σπίτι για μένα, η ατμόσφαιρα εδώ είναι πολύ μοναδική και ιδιαίτερη. Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω από το τιμόνι της RB19, θέλω να επιστρέψω στις νίκες και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές», δήλωσε ο Πέρες.