Ο Τζορτζ Ράσελ συζητά τις μεγάλες αλλαγές που έχει δοκιμάσει στον προσομοιωτή της Mercedes

Τζορτζ Ράσελ

i

©Print Screen

Ο Τζορτζ Ράσελ συζητά τις μεγάλες αλλαγές που έχει δοκιμάσει στον προσομοιωτή της Mercedes

Ο Τζορτζ Ράσελ δήλωσε ότι έρχονται αλλαγές στη Mercedes, οι οποίες επεξεργάζονται στον προσομοιωτή πριν από τον μεγάλο αριθμό αγώνων.

Ο Ράσελ υπέστη ένα σπάνιο πρόβλημα αξιοπιστίας στην W14 του, όταν η μονάδα ισχύος του απέτυχε στο γκραν πρι της Αυστραλίας, στον οποίο είχε οδηγήσει στους πρώτους γύρους, αλλά η Mercedes εξακολουθεί να υποφέρει από ένα έλλειμμα ρυθμού σε σχέση με τη Red Bull, η οποία έχει ξεκινήσει τη σεζόν βρισκόμενη σε φοβερή φόρμα.

Η γερμανική ομάδα κυνηγά μαζί με την Aston Martin και τη Ferrari τους Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρες, και με τη σεζόν σε παύση τεσσάρων εβδομάδων πριν από ένα μεγάλο σερί 10 αγώνων σε 14 εβδομάδες, ο Ράσελ ξέρει ότι υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει από την ομάδα του, για να επιστρέψει στη μάχη των πρώτων θέσεων.

«Θέλω να πω, δεν διαβάζω τι λέγεται στις ειδήσεις όλη την ώρα, αλλά ξέρετε, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε, είμαστε εδώ για να παλέψουμε για νίκες και για το πρωτάθλημα και σαφώς δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Βρετανός οδηγός, σύμφωνα με το Formula1.com.

«Αλλά έρχονται μεγάλες αλλαγές... Φυσικά δεν μπορείς να φέρεις νέα πράγματα τόσο γρήγορα στο μονοθέσιο, αλλά νομίζω ότι εν ευθέτω χρόνω, θα δούμε κάποιες μεγάλες αλλαγές και ελπίζω ότι οι χρόνοι των γύρων, θα αντιπροσωπεύουν αυτές τις αλλαγές».

Όταν ρωτήθηκε αν οι πιθανές αναβαθμίσεις επεξεργάζονται στον προσομοιωτή, ο Ράσελ παρέμεινε λιγομίλητος σχετικά με τις ακριβείς λεπτομέρειες για το που θα βρίσκονται, αλλά είναι σίγουρος για το πόσο χρόνο μπόρεσαν να βρουν τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ναι, εννοώ, δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτή τη στιγμή με αυτές τις αλλαγές. Δεν θα δώσω πάρα πολλά γιατί πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν όπως περιμένουμε. Αλλά όπως έχουμε πει αρκετές φορές, πιθανότατα βρίσκουμε περισσότερα κέρδη τις τελευταίες δύο ή τρεις εβδομάδες από ό, τι βρήκαμε καθ 'όλη τη διάρκεια του χειμώνα, οπότε σίγουρα οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση».