Άρης: Ο αποκλεισμός μήνυμα στον Σαμόρα
i

Σαμόρα©intime

Άρης: Ο αποκλεισμός μήνυμα στον Σαμόρα

Ο νεαρός Κοσταρικανός έμεινε εκτός τελικής 20αδας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έχει την εξήγησή του.

Λίγοι το πήραν… χαμπάρι, ελάχιστοι ενδεχομένως να έδωσαν και σημασία, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα. Ο Σαμόρα ήταν στην αποστολή των 22 ατόμων που πήρε ο Μάντζιος στο ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου, όμως κόπηκε μαζί με τον Φατόρε από την τελική 20αδα και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Παναγίδης.

Απόφαση που είχε ξεκάθαρα την μορφή μηνύματος στον Σαμόρα για την εικόνα του μετά την επιστροφή από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και την πρόκριση στα τελικά του Copa America. Ο νεαρός παίκτης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μπαίνοντας στη θέση του Σαβέριο, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία και σίγουρα όχι τη διαφορά, σε μια συνολικά καλή εμφάνιση της ομάδας του Μάντζιου.

Ο Σαμόρα αποτελεί ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ για τον Άρη αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας του και του γεγονότος ότι παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, δυσκολεύεται να ελέγξει τον παρορμητισμό του και να προσαρμοστεί τακτικά, εξ ου και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και την αδυναμία του να εξασφαλίσει μια σταθερή θέση.

Ο Μάντζιος που πιστεύει στο ταλέντο του 21χρονου, προφανώς ήθελε με αυτό τον τροπή να τον αφυπνίσει και να τον επαναφέρει στην… πραγματικότητα της Σούπερ Λιγκ, ύστερα από την επιτυχία με την Εθνική του ομάδα.