«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ»

Αντώνης Παπαδόπουλος

i

© Βundesliga.com

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:13 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 19.05.2024

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport, ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωση του Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού έχουν βάλει μπρος στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Μετά τον Μαξίμοβιτς και τον Μπάλντοκ, ο οποίος είναι έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα», το «τριφύλλι» τσεκάρει σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport την περίπτωση και του του 24χρονου αμυντικού, Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Έλληνα ομογενή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας, καθώς αναζητεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 24χρονος στόπερ ανήκει στην Ντόρτμουντ από το 2021, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Χάλεσερ, ενώ με την πρώτη ομάδα των Βεστφαλών μετράει οκτώ συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια στην Bundesliga, καθώς επίσης έχει καταγράφει και 17 ματς με την β' ομάδα στην 3. Liga.

Ο Παπαδόπουλος έχει πλούσια σωματικά προσόντα και διακρίνεται για το δυναμικό στυλ του. Δεν παρουσίασε την εξέλιξη που αναμενόταν στην Ντόρτμουντ, αν και δεν περιβλήθηκε με την ανάλογη εμπιστοσύνη. 

Για τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, αλλά και για την τόνωση του ελληνικού στοιχείου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από... επίσημα χείλη.

Μια ανάσα από Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός

Μια ανάσα από τον Τζορτζ Μπάλντοκ είναι ο Παναθηναϊκός. Ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων, Γιάννης Παπαδημητρίου έχει έρθει σε επικοινωνία με τον παίκτη και τους ανθρώπους του για τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Η οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τα «θέλω» του Έλληνα διεθνή δεξιού μπακ, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει θετικά στην προσφορά. Το συμβόλαιό του με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι πράσινοι κινήθηκαν άμεσα για να τον κλείσουν ενόψει της νέας σεζόν. Προσθέτοντας παράλληλα έναν ακόμα Έλληνα στο ρόστερ.

Ο 31χρονος ακραίος αμυντικός αγωνίζεται εδώ και έξι σεζόν στις «λεπίδες», με τις οποίες έχει κερδίσει δύο φορές την άνοδο από την Championship στην Premier League.

Συνολικά με την αγγλική ομάδα μετράει πάνω από 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έξι γκολ και 16 ασίστ. Ακόμα έχει αγωνιστεί στη ΜΚ Ντονς, την Όξφορντ Γιουνάιτεντ, την Τάμγουορθ, τη Νορθάμπτον και την ισλανδική Λένγκιουντελντ. Ακόμα είναι διεθνής με την Ελλάδα έχοντας αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια.

Ο Μπάλντοκ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, αφού έχει ήδη ανακοινώσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος μέσος αποκτήθηκε από τη Χετάφε και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ελληνική ομάδα έχει διάρκεια τριών ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.