Μαζί το διήμερο στον Αργοσαρωνικό ο Μελισσανίδης με τον Αλμέιδα
i

© Intime

Μαζί το διήμερο στον Αργοσαρωνικό ο Μελισσανίδης με τον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 14:15 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 17.03.2024

Για μια ακόμα φορά ο Μελισσανίδης και ο Αλμέιδα περνούν μαζί χρόνο εκτός υποχρεώσεων της ΑΕΚ, σε κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Ήδη από πέρυσι, η σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ματίας Αλμέιδα, έχει κατά πολύ ξεπεράσει τα στενά επαγγελματικά όρια του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με τον προπονητή. Είναι μια στενή φιλική και οικογενειακή σχέση. Οι συναντήσεις των δυο είναι πολύ τακτικές και δεν έχουν πλέον καν να κάνουν με την ομάδα. Ή τουλάχιστον όχι μόνο με την ομάδα. Και αυτό το διήμερο, που υπάρχει το ρεπό από τις προπονήσεις, ο Αλμέιδα είναι μαζί με την οικογένεια Μελισσανίδη σε μια μίνι απόδραση στον Αργοσαρωνικό.

Χθες Σάββατο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και ο Αργεντινός προπονητής έκαναν μια... στάση στην Αίγινα. Και κατόπιν συνέχισαν μέχρι και τις Σπέτσες, όπου ήταν ο τελικός προορισμός. Μάλιστα ο Αλμέιδα «χαλάρωσε» σήμερα το πρωί, με το αγαπημένο του ψάρεμα.

Από αύριο βέβαια, ο Αργεντινός τεχνικός επιστρέφει στα Σπάτα, καθώς ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις, έστω και αν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Μόνο το φιλικό της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού.