ΑΕΚ: Με Τσούμπερ και Άμραμπατ η αποστολή για τον Βόλο
i

Στίβεν Τσούμπερ, Νορντίν Άμραμπατ/©intime

ΑΕΚ: Με Τσούμπερ και Άμραμπατ η αποστολή για τον Βόλο

Κώστας Τσίλης 13:10 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 27.12.2022

Με τον Τσούμπερ και τον Άμραμπατ για πρώτη φορά αλλά χωρίς τον Βίντα, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (28/12) ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο

Για τον Στίβεν Τσούμπερ είχε φανεί ήδη από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, πως δεδομένα θα ήταν ετοιμοπόλεμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο. Για τον Νορντίν Άμραμπατ έμενε να φανεί πως θα ήταν η αγωνιστική του εικόνα, από την στιγμή που μπήκε σε φουλ ρυθμούς δουλειάς το περασμένο Σάββατο. Τελικά αμφότεροι είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στον Βόλο, για το αυριανό ματς στο Πανθεσσαλικό. 

Ο Ελβετός χαφ επιστρέφει για πρώτη φορά σε αποστολή μετά τις αρχές Νοέμβρη που έκανε την επέμβαση στους κοιλιακούς και ο Μαροκινός επίσης μπαίνει πρώτη φορά, μετά τον καθαρισμό στο γόνατα στις 14 του Νοέμβρη. Με τον Τσούμπερ να βλέπει ακόμα και βασική ενδεκάδα στο αυριανό ματς με τον Βόλο. Ενώ ο Άμραμπατ πιθανότατα θα μείνει ως εναλλακτική λύση στον πάγκο. 

Όσον αφορά το απουσιολόγιο από το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, ο Ματίας Αλμέιδα έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος για να ρισκάρει την παρουσία του Ντομαγκόι Βίντα. Άλλωστε και σήμερα ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, ακολούθησε μόνο μέρος του προγράμματος και όχι ολόκληρο. Επομένως προτίμησε ο Αλμέιδα να τον προφυλάξει. Φυσικά εκτός έμειναν και οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμάντι αλλά και ο Φερνάντες που ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ, που σε λίγη ώρα θα ταξιδέψει για τον Βόλο: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μήτογλου, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.