«Πανικός» στην ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας, πριν καν τεθούν σε κυκλοφορία
i

Opap Arena/©intime

«Πανικός» στην ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας, πριν καν τεθούν σε κυκλοφορία

Κώστας Τσίλης 13:24 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 02.06.2023

Τεράστια είναι η ζήτηση που υπάρχει στην ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν παρόλο που ακόμα δεν έχουν καν τεθεί προς διάθεση

Η ΑΕΚ στην περυσινή σεζόν, πρώτη που άνοιξε τις πόρτες της η Opap Arena, έκανε ρεκόρ στην διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία ξεπέρασαν κατά πολύ τα 20.000. Τώρα η Ένωση είναι νταμπλούχα, έχει σίγουρα μπροστά της Ευρώπη και φυσικά την προοπτική ακόμα και της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Κάτι που έχει... εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για τα Διαρκείας. Και ήδη γίνεται πανικός, πριν καν τεθούν σε κυκλοφορία. 

Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από κόσμο τόσο από την Αθήνα, όσο και εκτός Αττικής. Ακόμα και εκτός Ελλάδας. Μάλιστα η εικόνα για τον... χαμό που γίνεται στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ, είναι ανάλογη μ' αυτή που υπάρχει στην κορύφωσης της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Και τώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει καν ακόμα. 

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για να θέσει προς διάθεση τα Διαρκείας της νέας σεζόν, έχει μπει στην τελική της ευθεία. Και αναμένεται να γίνει προς το τέλος του μηνός. Άλλωστε η πίεση κάθε μέρα που περνάει, αυξάνεται όλο και περισσότερο από τον κόσμο. 

Ενώ υπάρχουν ακόμα και 15 εταιρίες και φυσικά πρόσωπα, που έχουν ήδη μπει στην λίστα αναμονής για να πάρουν σουίτα, σε περίπτωση που κάποια αδειάσει.