Η ΑΕΚ σταμάτησε το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ (vids)
i

©Glomex

Η ΑΕΚ σταμάτησε το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:51 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 23.03.2024

Αν και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 μόλις στο 10΄ χάρη στα δύο γκολ της Ακίντα, η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσα (2-2) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Women's Football League. Τα τέρματα της «Ένωσης» σημείωσαν οι Βέρα Πόρρας κι η Χατζηνικολάου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίστηκε για περίπου ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιρίστριες μετά την αποβολή της Κοσκερίδου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53ο λεπτό του ματς.

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν απώλεσε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ. Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης η Ακίντα έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, η οποία ύστερα από την ασίστ της Γιαννακά νίκησε από το σημείο του πέναλτι την Χατζηχαριστού. Ένα λεπτό αργότερα, η Κενυάτισσα εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση της γκολκίπερ της «Ένωσης» κι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τόσο τα προσωπικά της γκολ όσο και της ομάδα της.

Η ΑΕΚ μολονότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ δεν τα παράτησε, έβγαλε αντίδραση και πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Στο 42ο λεπτό η Βέρα Πόρρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα «ασπρόμαυρα» δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ της Τζουτζουράκη κι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 2-1.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μερικά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έμεινε με 10 ποδοσφαιρίστριες μετά την αποβολή της Κοσκερίδου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53'. Η «Ένωση» ανέβασε κι άλλο την πίεση της έχοντας και την αριθμητική υπεροχή κι έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Χατζηνικολάου, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς με την έναρξη του δεύτερου μέρους, έκανε το 2-2 με φοβερό βολ πλανέ στην κίνηση. Αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφεραν και το 2-2 έμεινε ως το τέλος του αγώνα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

23/3 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

16:00: ΑΟ ΡΕΑ – ΓΠΟ Καστοριάς

24/3

Νέες Ατρομήτου – Αστέρας Τρίπολης

ΑΟ ΡΕΑ – ΓΠΟ Καστοριάς

Βόλος 2004 – Παναθηναϊκός

ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 – ΟΦΗ

ΑΕΛ – Ελπίδες Καρδίτσας

Ολυμπιάδα Υμηττού – Σειρήνες Γρεβενών