Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στον «τελικό» με τον Άγιαξ

Ματίας Αλμέιδα

i

©Tourette Media Photography

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στον «τελικό» με τον Άγιαξ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:46 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 14.12.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για το Europa League.

Άγιαξ και ΑΕΚ κοντράρονται το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00) στην Ολλανδία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με την Ένωση να χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και το 2024, στο Europa Conference League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στη 3η θέση του δεύτερου ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ ο Αίαντας είναι ουραγός με 2. Οι δύο πρώτες θέσεις, που δίνουν την πρόκριση στο Europa League έχουν χαθεί πλέον και για τις δύο ομάδες, μετά από τις ήττες τους από τις Μπράιτον και Μαρσέιγ αντίστοιχα την περασμένη αγωνιστική και πλέον κυνηγούν το εισιτήριο για τα playoffs της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Λίγο πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης του Δικεφάλου στην Ολλανδία, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι και Μάνταλος θα είναι το δίδυμο στον άξονα, δεξιά θα αγωνιστεί ο Άμραμπατ, αριστερά ο Ελίασον, ενώ μπροστά θα παίξουν οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη