Άμραμπατ: «Θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία για την οικογένειά μου»

Άμραμπατ

i

Άμραμπατ/ ©Intime

Άμραμπατ: «Θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία για την οικογένειά μου»

Sportal newsroom 09:42 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 14.12.2023

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία για να βρίσκεται με την οικογένειά του εξέφρασε ο 36χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ.

Ο Νορντίν Άμραμπατ πολιορκήθηκε από τα ολλανδικά ΜΜΕ για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Την πρόθεση (που είχε και πέρσι) να επιστρέψει στην Ολλανδία εξέφρασε ο 36χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

«Σίγουρα θέλω να επιστρέψω, η οικογένειά μου είναι ο βασικός λόγος γι’ αυτό. Περνάω καταπληκτικά στην Ελλάδα, είμαι σε μια φανταστική ομάδα με φανταστικό κοινό. Είναι ένα πολύ καλό μέρος να βρίσκεσαι και η ζωή είναι πολύ καλή. Όμως ο βασικός λόγος που θέλω να επιστρέψω είναι η οικογένειά μου. Μπαίνω στα 37 και είναι ώρα να επιστρέψω. Όμως αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Πρέπει να παίξω με την ΑΕΚ και να αποδώσω καλά. Το θέμα της Ολλανδίας θα συζητηθεί μετά το τέλος της περιόδου», ανέφερε ο Άμραμπατ.

Το καλοκαίρι είχε προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες όπως η Τσβόλε και η Χέρενφεϊν. Ο ίδιος είχε επαφές και με την Αλμέρε Σίτι, από την οποία άρχισε την καριέρα του. «Ζήτησα από τον προπονητή να με καλέσει, αλλά δεν το έκανε. Μάλλον πιστεύει πως δεν είμαι αρκετά καλός», τόνισε με ένα πικρό χαμόγελο ο Μαροκινός άσος.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!