Αλαφούζος για το «διαζύγιο» με τον Γιοβάνοβιτς: «Ήταν... κουρασμένο όλο αυτό, τον παρακαλούσα για μεταγραφές»

Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

Αλαφούζος για το «διαζύγιο» με τον Γιοβάνοβιτς: «Ήταν... κουρασμένο όλο αυτό, τον παρακαλούσα για μεταγραφές»

Sportal newsroom 18:17 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 17.05.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για πρώτη φορά από τη μέρα που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για το διαζύγιο με τον Σέρβο προπονητή. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice με αφορμή τα 116 χρόνια της ίδρυσης του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο για μια κατάσταση που είχε... κουράσει και αποκάλυψε ότι αναζητούσε προπονητή από τον Νοέμβριο.

Επιπλέον, ο Αλαφούζος είπε ότι παρακαλούσε τον Γιοβάνοβιτς για μεταγραφές, ανέφερε χαριτολογώντας πως είχε... υποκλέψει την έγκρισή του για κάποιον ποδοσφαιριστή, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει καθόλου μαζί του από τη μέρα που έφυγε και πως στο μέλλον ελπίζει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους.

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:45 - 29.04.2024

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη

Το Sportal έχει όλο το ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Φώτη Ιωαννίδη και εξηγεί ποια μυϊκά προβλήματα αντιμετωπίζει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και τι προηγήθηκε της συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλαφούζος για τον Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν και κουρασμένο. Δεν ήταν καν στο υψηλότερο επίπεδο που παίξαμε με τον κύριο Γιοβάνοβιτς. Ο ίδιος μου είχε πει μια φορά ότι ένας προπονητής μπορεί να κάθεται σε μια ομάδα μέχρι 3 χρόνια, μετά δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες, δεν μπορεί να τους δώσει τίποτα παραπάνω. Κάθισε λίγο παρά πάνω από 2,5 χρόνια. Δεν έχουμε μιλήσει δυστυχώς. Και εκείνος και εγώ είμαστε σε δύσκολη θέση, αφού εμείς αποφασίσαμε να του ζητήσουμε να παραιτηθεί.

Ο Τερίμ έδωσε τέσσερις μέρες άδεια στους παίκτες του Παναθηναϊκού - Η αλλαγή στάσης του Αλαφούζου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:01 - 29.04.2024

Ο Τερίμ έδωσε τέσσερις μέρες άδεια στους παίκτες του Παναθηναϊκού - Η αλλαγή στάσης του Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος οδηγείται σε αναστροφή 180 μοιρών για τη συνεργασία του με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ ο Τούρκος προπονητής ανακοίνωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Προσωπικά δεν μου αρέσει να επικοινωνώ πολύ. Είμαι κλειστός άνθρωπος. Αλλά αν τον συναντήσω θα τον χαιρετήσω και σίγουρα θα του προτείνω να βρεθούμε να φάμε. Ξέρετε, ήταν έντονη στιγμή. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό, πέτυχε πάρα πολλά πράγματα, πέρασε πάρα πολύ έντονα, και σίγουρα υπάρχει μία απογοήτευση και θα έχει μία μεγάλη πικρία. Ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου οι γωνίες να εξομαλυνθούν και από εμένα και από εκείνον, να αποκατασταθεί η σχέση μας. Θέλει λίγο χρόνο».

23:22 - 17.02.2024

Γιάννης Αλαφούζος: Οι βόμβες που εξαπέλυσε για διαιτησία και «άχρηστο Υπουργείο» μετά το Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία μετά το ματς με τη Λαμία.

Σχετικά με τις κινήσεις, τις μεταγραφές και αν διαφωνούσε μαζί του, ο Αλαφούζος είπε πως δεν είχε τη δυνατότητα να τον επηρεάσει καθόλου, αλλά ισχυρίστηκε πως αν είχε περισσότερους παίκτες ο Παναθηναϊκός μπορεί και να κέρδιζε το πρωτάθλημα πέρσι.

«Είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του, βεβαίως είχα αντιληφθεί από την αρχή ότι δεν είχα τη δυνατότητα να τον επηρεάσω καθόλου σε θέματα μεταγραφών. Αυτό ήταν καλό και κακό. Κακό γιατί έμεινε ο Παναθηναϊκός χωνρίς παίκτες, πέρσι χάσαμε τα πρωτάθλημα, αν είχαμε περισσότερους παίκτες μπορεί και να το κερδίζαμε. Τι λέτε τώρα; Παρακαλούσα να έχουμε περισσότερους παίκτες. Έχω φτάσει σε σημείο για κάποιον ποδοσφαιριστή να «υποκλέψω» την έγκριση του Γιοβάνοβιτς (μιλάω χαριτολογώντας βέβαια)».