Πρόταση από Ελλάδα έχει ο Κογιάδο που είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό

Πρόταση από Ελλάδα έχει ο Κογιάδο που είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:01 - 20.06.2023

Πρόταση από ελληνική ομάδα φαίνεται να έχει ο Αλεξ Κογιάδο, ο οποίος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

O Αλεξ Κογιάδο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, αφού η ομάδα ενημέρωσε τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή πως δεν έχει πρόθεση να τον κρατήσει. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», αυτή η εξέλιξη φαίνεται να επηρέασε αρκετές ομάδες. 

Πρόταση από Ελλάδα ο Κογιάδο

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Ισπανίας, ουκ ολίγες προτάσεις φαίνεται να έφτασαν στα γραφεία της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του παίκτη και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται μία από ελληνικό σύλλογο. Όνομα δεν αναφέρεται, εντούτοις η μοναδική ομάδα που έχει συνδέσει μέχρι στιγμής το όνομα της με τον παίκτη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται να παρακολουθούσε την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ.

Πάντως, το κλαμπ από την Ελλάδα - όποιο και να είναι αυτό - δεν είναι το μοναδικό που κατέθεσε πρόταση για τον Ισπανό παίκτη. Ειδικότερα, στο παιχνίδι της διεκδίκησης βρίσκονται επίσης ομάδες από το τούρκικο πρωτάθλημα αλλά και η Λας Πάλμας.

Ο Κογιάδο αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα της Έλτσε, σε μία χρονιά που δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο και το κλαμπ. Σε συλλογικό επίπεδο, η ομάδα στην οποία βρισκόταν ως δανεικός έπεσε κατηγορία, ενώ σε προσωπικό ο ίδιος σημείωσε μόνο ένα γκολ και μία ασίστ σε 17 συμμετοχές.