Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Με buzzer beater του Κλάρκσον η Αμπερντίν τα έφερε όλα «τούμπα» κόντρα στη Χαρτς

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν

i

© Intime

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Με buzzer beater του Κλάρκσον η Αμπερντίν τα έφερε όλα «τούμπα» κόντρα στη Χαρτς

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:01 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 09.12.2023

Χάρη στο buzzer beater του Λέιτον Κλάρκσον, η Αμπερντίν πήρε τη νίκη κόντρα στη Χαρτς με 2-1, για την 17η αγωνιστική της Premiership.

Με μία μεγάλη ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 92ο λεπτό η Αμπερντίν επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Χαρτς με 2-1 και αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. 

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όμως με μία επική ανατροπή γύρισε το εις βάρος τις αποτέλεσμα και κατάφερε να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη της στη φετινή Premiership

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης με τον Σάκλαντ, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Αμπερντίν έφερε το ματς στα ίσια με τον Μιόφσκι στο 53ο λεπτό, ενώ το νικητήριο γκολ για τους «κόκκινους» πέτυχε ο Κλάρκσον με εξαιρετικό πλασέ. 

Με αυτή τη νίκη, η αντίπαλος του Δικέφαλου του Βορρά στους ομίλους του Europa Conference League ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, ενώ η Χαρτς παρέμεινε στην 9η θέση με 23.