Για τον Σπόραρ ήταν «μία μέρα στη δουλειά» - Ο διάλογός του με οπαδό του Παναθηναϊκού στις 23:00 τη νύχτα

Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Για τον Σπόραρ ήταν «μία μέρα στη δουλειά» - Ο διάλογός του με οπαδό του Παναθηναϊκού στις 23:00 τη νύχτα

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:31 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 22.09.2023

Η απάντηση του Άντραζ Σπόραρ στα εγκώμια των οπαδών για το γκολ εναντίον της Βιγιαρεάλ, απέδειξε πως αντιλαμβάνεται ο Σλοβένος επιθετικός τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό και την αγάπη του κόσμου.

Η ώρα πλησιάζει στις 23:00 και στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων του «Σπύρος Λούης», δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν υπομονετικά την έξοδο των ποδοσφαιριστών. Η νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ, η απόδοση και οι μνήμες του Panathinaikos έχουν κατακλύσει τους πάντες και κανείς δεν βιάζεται να φύγει.

Κάποια στιγμή, ο Άντραζ Σπόραρ, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, αποχωρεί για να πάρει το αυτοκίνητο και να γυρίσει σπίτι του. Απολύτως φυσιολογικά, αρκετοί άνθρωποι τον κύκλωσαν για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία.

Ο Σλοβένος στράικερ δεν αρνείται σε κανέναν και με υπομονή, ικανοποιεί και ευχαριστεί όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Για τον ίδιο, είναι υποχρέωση να ανταποκρίνεται στον κόσμο που πληρώνει το υστέρημα του για να του συμπαρασταθεί.

Είναι μία όμορφη σκηνή για έναν παίκτη, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως το προηγούμενο δίμηνο στο Διαδίκτυο γράφτηκαν... τέρατα για την αξία του. Με αφορμή μία - όντως μεγάλη- χαμένη ευκαιρία στο ματς με τη Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Παρόλα αυτά, ο Σπόραρ έχει δυνατή προσωπικότητα και δεν πτοείται από τα ισοπεδωτικά σχόλια. Επιπλέον, απολαμβάνει της στήριξης των συμπαικτών και του προπονητικού επιτελείου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον εμπιστεύεται και ο 29χρονος στράικερ το γνωρίζει.

Επιπλέον, στο πραγματικό... δημοψήφισμα, στο γήπεδο, ο Σπόραρ εισπράττει αγάπη και συμπαράσταση. Τόσο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την εν Ελλάδι έδρα του Παναθηναϊκού, όσο και στο ΟΑΚΑ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Ένας οπαδός τονίζει στον Σπόραρ ότι με το γκολ του, έδωσε απαντήσεις στην κριτική. Ο Σλοβένος, χαμογελαστός από την αγάπη των φίλων του Τριφυλλιού, επισημαίνει με νόημα ότι «εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου».

Γιατί για τον Σπόραρ αυτό ακριβώς έχει σημασία... Να βοηθάει τον Παναθηναϊκό να παίρνει νίκες και να πετυχαίνει τον στόχο του. Οι ατομικές επιδόσεις δεν μετράνε μπροστά στη μεγάλη εικόνα και ο 29χρονος άσος πάντα λειτουργούσε με το «εμείς» και όχι για το «εγώ». 

Ο Σπόραρ σκόραρε και τόνωσε την αυτοπεποίθηση του. Ωστόσο, δεν περίμενε αυτό το παιχνίδι για να πιστεύει στις δυνάμεις του. O Σπόραρ ξέρει ποιος είναι, τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και δηλώνει βέβαιος ότι θα σκοράρει ξανά και θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως!