Νίκη Ευρώπης για την Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Ουνιόν
i

©Photo by Tom Weller/picture alliance via Getty Images

Νίκη Ευρώπης για την Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Ουνιόν

Δημήτρης Χούπης 23:24 - 12.04.2024

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου για την 31η αγωνιστική της Bundesliga και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Άουγκσμπουργκ πήρε σημαντική νίκη επικρατώντας με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου και πλησίασε κι άλλο στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Με τους τρεις βαθμούς η Άουγκσμπουργκ ανέβηκε 7η και μείωσε στους τρεις από την έκτη θέση. Από την άλλη η ομάδα του Βερολίνου βρίσκεται στην 13η θέση με 29 βαθμούς.

Οργή από τους οπαδούς της Μπάγερν για το χαμένο πρωτάθλημα: «Είσαι υπεύθυνος για το άθλιο ποδόσφαιρό σου, Ούλι!»
BUNDESLIGA

10:11 - 31.03.2024

Οργή από τους οπαδούς της Μπάγερν για το χαμένο πρωτάθλημα: «Είσαι υπεύθυνος για το άθλιο ποδόσφαιρό σου, Ούλι!»

Στη Μπάγερν δεν είδαν καθόλου ευχάριστα την ήττα από τη Ντόρτμουντ. Το «δώρο» στη Λεβερκούζεν, η δυσαρέσκεια αστέρων των Βαυαρών και ο οργή των οπαδών κατά της διοίκησης.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά κακός, με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μία την άλλη. Η μοναδική ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν στο 26ο λεπτό για την ομάδα του Βερολίνου, με τον Κραλ να παίρνει μια πάσα μέσα στην περιοχή, να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού πήγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά σκοράροντας στο 47ο λεπτό με τον Τιέτζ. Ενώ ο Μίτσελ στο 81ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έδωσε τη νίκη στην Άουγκσμπουργκ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ