Απίστευτα πράγματα στο «Αθανάσιος Διάκος»: Έχασε πέναλτι η Λαμία και τέσσερα λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ  (vids)
i

©print screen

Απίστευτα πράγματα στο «Αθανάσιος Διάκος»: Έχασε πέναλτι η Λαμία και τέσσερα λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ (vids)

Sportal newsroom 21:00 - 06.05.2023

Η Λαμία έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Γκροφ έπιασε το πέναλτι το Μεδίνα, που ο ίδιος είχε κερδίσει προηγουμένως. Τέσσερα λεπτά μετά ο Λεβαδειακός με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-0.

Η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο «Αθανάσιος Διάκος». Ο Μεδίνα με μία ωραία ατομική κίνηση μπήκε στην περιοχή, αλλά ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού. Ο Μεδίνα ανέλαβε να το εκτελέσει, με τον Γκροφ όμως να το βγάζει και να σώζει την ομάδα της Βοιωτίας. 

Στον «αέρα» ο Μπριχ για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το σενάριο για Έλληνα διαιτητή και οι πιθανές αντιδράσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:10 - 06.05.2023

Στον «αέρα» ο Μπριχ για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το σενάριο για Έλληνα διαιτητή και οι πιθανές αντιδράσεις

Ο Φέλιξ Μπριχ που θα σφύριζε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι άγνωστο αν θα οριστεί εκ νέου για το ντέρμπι ή θα βρεθεί άλλος ρέφερι. Σενάριο για Έλληνα διαιτητή και η πιθανή αντίδραση των δύο ομάδων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι. Μόνο που ο Γιαννιώτας έκανε, ότι δεν κατάφερε ο Μεδίνα, σκόραρε και πέτυχε το 1-0 για την ομάδα της Βοιωτίας.