Aπίστευτο περιστατικό στο Ρεν - Ναντ: Αποχώρησε με φορείο η μασκότ-καναρίνι των φιλοξενούμενων! (vid)

Μασκότ στο Ρεν - Ναντ

i

©printscreen

Aπίστευτο περιστατικό στο Ρεν - Ναντ: Αποχώρησε με φορείο η μασκότ-καναρίνι των φιλοξενούμενων! (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 12:47 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 02.10.2023

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ Ρεν και Ναντ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, αφού η μασκότ των φιλοξενούμενων δέχτηκε σκληρό τάκλιν από αυτή των γηπεδούχων και αποχώρησε με φορείο.

Το παιχνίδι μεταξύ Ρεν και Ναντ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με το τελικό 3-1. Αυτό όμως που «τράβηξε» τα βλέμματα, δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα του αγώνα, όσο το απίθανο σκηνικό που διαδραματίστηκε μεταξύ των μασκότ των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, η μασκότ της Ρεν έκανε ένα τάκλιν - ράγκμπι στη μασκότ-καναρίνι της Ναντ, με αποτέλεσμα εκείνη να σωριάζεται στο έδαφος. Σε ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό, κατά τη διάρκεια της πτώσης, η μασκότ... χάνει το κεφάλι της στολής που έφυγε μερικά μέτρα μακριά. 

Μάλιστα, η «ανατροπή» της μασκότ ήταν τέτοια, που είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο του ιατρικού επιτελείου για να την μετακινήσουν με φορείο. O... θύτης, η μασκότ της Ρεν δηλαδή, συνέχισε ακάθεκτη και σαν να μη συνέβη τίποτα, αφού μετά την χιουμοριστική επίθεση της στο καναρίνι, πήγε στο σημείο που λάμβανε χώρα το pre-game, για να χαιρετήσει την κάμερα.

Με τη νίκη της αυτή, η Ρεν, που αποτελεί και αντίπαλο του Παναθηναϊκού για τους ομίλους του Europa League, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της μόλις στο πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και πέντε ισοπαλίες, ούσα δηλαδή αήττητη μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών της Ligue 1. Την ερχόμενη Πέπτη(5/10), όταν το «τριφύλλι» θα αγωνίζεται στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, η Ρεν θα φιλοξενείται στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ, για τη 2η αγωνιστική του Europa League.