Αποθέωσε Μαρθελίνο ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ: «Ένας προπονητής πρέπει να σου σπάει τα α***»

Μαρθελίνο

i

©printscreen

Αποθέωσε Μαρθελίνο ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ: «Ένας προπονητής πρέπει να σου σπάει τα α***»

Δημήτρης Χούπης 11:23 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 25.11.2023

Ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ, Μανού Τιγκέρος, αποθέωσε τον προπονητή της ομάδας, Μαρθελίνο, λέγοντας πως ένας τεχνικός πρέπει να πιέζει λίγο τους παίκτες του.

Ο Μαρθελίνο επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ μετά από το 2016 και μπροστά του έχει να αναλάβει ένα δύσκολο έργο. Τα «κίτρινα υποβρύχια» είναι στη 15η θέση με δώδεκα βαθμούς, τρεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στο Europa League είναι δεύτερα σε όμιλο με Παναθηναϊκό, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα

Ο αρχηγός της ομάδας, Μανού Τριγκέρος, λοιπόν έδωσε συνέντευξη στην Diario AS και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Μαρθελίνο επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ. «Πάντα έλεγα ότι ένας προπονητής πρέπει να έχει τον έλεγχο, να πιέζει τους παίκτες, να τους σπάει τα α@@@», ανέφερε αρχικά και συνέχισε. 

«Από τότε που έφυγε από εδώ, αυτό που βλέπω σε αυτόν στις άλλες του ομάδες, είναι ότι έχει γίνει αναγνωρίσιμος, είναι κάτι που όλοι έχουμε δει και ξέρουμε. Όσοι από εμάς τον ξέραμε ήδη, γνωρίζουμε τον τρόπο που δουλεύει, ενώ αυτοί που δεν τον γνωρίζουν, τον μάθανε ήδη». 

Η επιστροφή του Ισπανού προπονητή είναι κάτι που, όπως ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας, αρέσει και στους οπαδούς της Βιγιαρεάλ

«Έχουμε την αίσθηση ότι έχει «γεννηθεί» αυτό το συναίσθημα της ανακούφισης και του ενθουσιασμού στους οπαδούς. Οι ομάδες του Μαρθελίνο είναι πάντα ανταγωνιστικές, στην προπόνηση οι παίκτες είναι πάντα σκληρές και πρέπει πάντα να σφίγγεις τα δόντια σου για να μπορέσει να συνεχίσεις», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.