Αποζημίωση της UEFA στους φιλάθλους της Λίβερπουλ μετά το χάος στον τελικό του Champions League (vid)

Βινίσιους - Άρνολντ

i

Βινίσιους - Άρνολντ/ ©Intime

Αποζημίωση της UEFA στους φιλάθλους της Λίβερπουλ μετά το χάος στον τελικό του Champions League (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:43 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 07.03.2023

Σχεδόν ένα χρόνο μετά η UEFA αποζημιώνει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ μετά το χάος στο Παρίσι στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το βράδυ της 28ης Μαΐου 2022 αναμετρήθηκαν η Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σταντ ντε Φρανς» στον τελικό του Champions League. Πριν τη σέντρα δημιουργήθηκε ένα τεράστιο χάος, που είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες φίλαθλοι των «ρεντς» να μην καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο ματς. 

Μετά το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής που επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των φιλάθλων περί οργανωτικού χάους έξω από το γήπεδο στην πόλη του Παρισιού, το οποίο αποδείχθηκε «κόλαφος» για την UEFA και θεωρείται η κύρια υπαίτια για το χάος, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα από τα εισιτήρια σε όλους τους φιλάθλους της Λίβερπουλ που έμειναν εκτός του «Σταντ ντε Φρανς». 

Έστω και μετά από σχεδόν ένα χρόνο οι φίλαθλοι του αγγλικού συλλόγου δικαιώνονται. Η UEFA με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα επιστρέψει τα χρήματα σε όλους ανεξαιρέτως τους 19.618 φίλους των «ρεντς». Επισημαίνουμε ότι τα «μαγικά εισιτήρια» για το μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κυμαίνονταν σε τιμές από 70 ως 690 ευρώ. 

Ο Βινίσιους είναι εφιάλτης για την Λίβερπουλ, όπου την βρει σκοράρει (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

12:17 - 22.02.2023

Ο Βινίσιους είναι εφιάλτης για την Λίβερπουλ, όπου την βρει σκοράρει (vids)

Κάθε φορά που βλέπει «κόκκινα» ο Βινίσιους αφηνιάζει. Ο Βραζιλιάνος αστέρας έκανε ότι ήθελε στο «Άνφιλντ» και συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου η Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στην ανατροπή και να κατακτήσει τη νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός στην «πόλη του φωτός» είχε ξεκινήσει με 30 λεπτά καθυστέρηση, καθώς χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ εγκλωβίστηκαν στη μοναδική θύρα που εξυπηρετούσε την είσοδό τους στο γήπεδο. Το βράδυ εκείνο η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Βινίσιους στο 59ο λεπτό και να φθάσει στην 14η κατάκτηση του τροπαίου του Champions League

Tags: