Ρίγη συγκίνησης: Το καταπληκτικό βίντεο με τους Αργεντινούς οπαδούς να δακρύζουν μετά την πρόκριση (vid)
i

Οπαδοί της Αργεντινής/©PrtScr

Ρίγη συγκίνησης: Το καταπληκτικό βίντεο με τους Αργεντινούς οπαδούς να δακρύζουν μετά την πρόκριση (vid)

Κώστας Τόπας 10:02 - 14.12.2022

Πάθος, φωνή, ασταμάτητο τραγούδι, δάκρυα, ρίγος. Οι Αργεντινοί ζουν με την καρδιά τους το Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό αποτυπώνεται κι από το παρακάτω βίντεο που έγινε viral.

Η Αργεντινή που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με μια σοκαριστική ήττα απ' τη Σαουδική Αραβία πλέον βρίσκεται απέναντι από το τρόπαιο που ψάχνει εναγωνίως απ' το 1986. Μετά από 36 χρόνια και την εποποιία του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό, ο Λιονέλ Μέσι ακολουθεί τα χνάρια του «Θεού της Αργεντινής» στα γήπεδα του Κατάρ. 

Ο «Pulga» οδήγησε την «Αλμπισελέστε» για έκτη φορά σε τελικό Μουντιάλ (1930, 1978, 1986, 1990, 2014, 2022) κι εκεί θα διεκδικήσει τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο μετά το 1978 και το 1986. Δεν θα είναι μόνος του όμως. Πέρα από τους συμπαίκτες του, ο Λιονέλ Μέσι θα έχει στο πλευρό του και ένα θαυμάσιο λαό. Αυτόν της Αργεντινής.

Οι Αργεντινοί, οι οποίοι βλέπουν την εθνική τους ομάδα ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ζουν έντονα κάθε παιχνίδι στις εξέδρες.

Βρέφη πανηγυρίζουν στην αγκαλιά των μητέρων τους, οπαδοί προσπαθούν να βρουν έναν μικρό χώρο στις εξέδρες για να στήσουν τα τύμπανά τους και να ξεκινήσουν το τραγούδι, ηλικιωμένοι δακρύζουν βλέποντας τα «θαύματα» του Λιονέλ Μέσι, τατουάζ με τα πρόσωπα των Ντιέγκο Μαραντόνα και του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, δάκρυα, συγκίνηση, φωνές, ασταμάτητα συνθήματα και ξέφρενη χοροί. Ολα αυτά και πολλά ακόμα αποτυπωμένα σε ένα βίντεο...

@omr94 أشياء بس تشوفها مع الأرجنتينيين 🇦🇷 @roadto2022 #qatar2022 #worldcup ♬ original sound - Omar Farooq