Σάλος στην Αργεντινή: Απειλές δέχθηκε η οικογένεια του Ντι Μαρία από εμπόρους ναρκωτικών!

Σάλος στην Αργεντινή: Απειλές δέχθηκε η οικογένεια του Ντι Μαρία από εμπόρους ναρκωτικών!

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:09 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 26.03.2024

Απειλητικό σημείωμα στην οικογένεια του Ντι Μαρία άφησαν άγνωστοι.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή με τις απειλές που δέχθηκε η οικογένεια του Ντι Μαρία.

Στον παγκόσμιο πρωταθλητή και άσο της Μπενφίκα Άνχελ Ντι Μαρία, άγνωστοι απείλησαν την οικογένειά του, που κατοικεί στα περίχωρα του Ροζάριο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το μεσημέρι της Δευτέρας (ώρα Αργεντινής), το περιστατικό έγινε τη στιγμή που έχει ξεσπάσει κύμα βίας, που σχετίζεται με τα ναρκωτικά στην πόλη από την οποία κατάγεται και ο σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι.

Το απειλητικό μήνυμα δόθηκε μία εβδομάδα αφού ο Ντι Μαρία, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Μπενφίκα, δήλωσε ότι θα ήθελε να τερματίσει την καριέρα του στην ομάδα που έκανε ως παιδί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τη Ροζάριο Σεντράλ.

Δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο άφησε το μήνυμα σε μια πινακίδα μπροστά από τη γειτονιά, όπου διαμένει συνήθως ο 36χρονος επιθετικός. Το μήνυμα είχε αποδέκτη την οικογένειά του και σ’ αυτό αναφερόταν ότι ούτε ο κυβερνήτης της επαρχίας, ο Μαξιμιλιάνο Πουγιάρο δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους, αν επιστρέψει στην πόλη.

«Πείτε στον γιο σας, τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροζάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», αναφερόταν στο μήνυμα, σύμφωνα με την ρεπόρτερ στην ιστοσελίδα Infobae, που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Στο Ροζάριο, όπου βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους αγροτολιμενικούς κόμβους στον κόσμο, έχει παρατηρηθεί έντονη αύξηση της βίας από ομάδες διακίνησης ναρκωτικών. Η πόλη αποτελεί πέρασμα για τη μεταφορά ναρκωτικών σε άλλες χώρες.

Έγραψε ιστορία ο Ντι Μαρία: Πέρασε σε ασίστ τον Μαραντόνα στην Αργεντινή και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας
REST OF THE WORLD

17:28 - 23.03.2024

Έγραψε ιστορία ο Ντι Μαρία: Πέρασε σε ασίστ τον Μαραντόνα στην Αργεντινή και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας

Ο Ανχέλ Ντι Μαρία με την ασίστ που έβγαλε κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ έγραψε ιστορία, αφού έφτασε τις 27, πέρασε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Να θυμίσουμε ότι ο αρχηγός της Αργεντινής και γεννημένος στο Ροζάριο Λιονέλ Μέσι, απειλήθηκε επίσης πέρυσι, όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε σούπερ μάρκετ που ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του Αντονέλα Ροκούτσο.

Η κυβέρνηση της Αργεντινής δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα στείλει στο Κογκρέσο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις να παρεμβαίνουν σε επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και του εγκλήματος στο Ροζάριο.