Άρης: Στον δρόμο που χάραξε ο Μαζικού… Ματέο και Εμπακατά
i

©intime

Άρης: Στον δρόμο που χάραξε ο Μαζικού… Ματέο και Εμπακατά

Μετά τις τρεις μαζεμένες συμφωνίες με Πάβιτσιτς, Φατόρε και Ματαρίτα, ανοικτές οι αποχωρήσεις με μεταγραφή. Τι γίνεται με Εμπακατά και Ματέο.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ότι υπάρχουν και εξετάζονται προτάσεις για τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη. Η μια και διαχρονική αφορά τον Πάλμα. Τη δεύτερη την έδειξε η προσθήκη του Βαλεντίνο Φατόρε. Του νεαρού δεξιού μπακ που έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την προφορική του συμφωνία με τον Άρη. Ο Ισπανός γίνεται αυτή τη στιγμή ο τρίτος δεξιός μπακ του ρόστερ μαζί με τους Εμπακατά και Οντουμπάτζο. Επομένως κάποιος είναι… πλεονάζων. Αυτόν τον οποίο ο νεαρός Φατόρε… σπρώχνει προς την έξοδο είναι ο Σαλέμ Εμπακατά. Για τον Κονγκολέζο εσχάτως έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον και ο Άρης εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει και να έχει ως μπακ απ του Οντουμπάτζο, τον Φατόρε.

Το Sportal έχει αναφέρει πολλές φορές ότι στη μεταγραφική λίστα του Άρη βρίσκεται και ο Ματέο Γκαρσία. Ο αργεντινός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Άρη που δεν έχει κάνει την παραμικρή κρούση για να το ανανεώσει. Ίσως τον προλάβουν οι εξελίξεις μάλιστα, αφού για τον Ματέο έχει… σκάσει πρόταση από ομάδα του Μεξικό η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσφέρει και πολύ καλά χρήματα στον παίκτη. Η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.