Άρης: Τελευταία προπόνηση και αποστολή με… Καρυπίδη
i

Καρυπίδης/©Intime

Άρης: Τελευταία προπόνηση και αποστολή με… Καρυπίδη

Αλέξης Σαββόπουλος 19:04 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 18.03.2023

Παρών στο Ρύσιο και ο ισχυρός άνδρας του Άρη, στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αποστολή δίχως άλλα προβλήματα για Τερζή.

Παρόντος του Θόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία, πριν από το αυριανό (19/3, 19:00) ντέρμπι, προπόνηση των παικτών του Άρη. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε την προπόνηση στο Νέο Ρύσιο όπως συνηθίζει να κάνει πριν από τα μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ εν προκειμένω.

Ο Καρυπίδης θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα και για αυτό το λόγο το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί και στο ξενοδοχείο, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ αλλά και τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο Μπένετ είναι ακατάλληλος, κάθεται... αραχτός στην Αγγλία και βάζει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα

Ο Μπένετ είναι ακατάλληλος, κάθεται... αραχτός στην Αγγλία και βάζει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για την αδιανόητη στάση του Μπένετ, ο οποίος δε νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, δε νιώθει από Ελλάδα και είναι εντελώς ακατάλληλος για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε και την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από την οποία απουσιάζουν μόνο οι τραυματίες Ρουπ και Μάνου Γκαρθία

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Odubajo, Etebo.