Αρης: Με Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ η αποστολή για Ολυμπιακό
i

Κουέστα©intime

Αρης: Με Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ η αποστολή για Ολυμπιακό

Επιστροφή στην αποστολή για τον Ισπανό τερματοφύλακα αλλά και τον Ρώσο εξτρέμ. Παραμένουν εκτός οι Βέλεθ και Φεράρι.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος, επιστρέφουν ο Κουέστα που απουσίαζε με την ΑΕΚ λόγω ίωσης αλλά και ο Σουλεϊμάνοφ που επίσης ήταν απών. Στους 21 παίκτες ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε και τους Ντουκουρέ, Πάρντο και Αγοραστό μιας και απουσιάζουν οι τιμωρημένοι (αμφότεροι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες), Birger Verstraete και Karim Ansarifard.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 22.04.2024

Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου

Πώς η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League επηρεάζει το πρόγραμμα των playoffs της Stoximan Super League, αλλά και την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.